Şimdi Ara

Oyun Konusunda Kablosuz Mause Lazım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler şuan elimde A4 TECH OP 720 mause var 800 dpi lık ve kablolu olduğundan çok sıkıntı yaratıyo kablosuz mause istiyorum ama CS GO gibi bir oyunu oynarken A Short tan giderken adam karşıma çıkınca tıkladığımda geç gitme sıkıntısı olur mu ? ani gitmesi lazım max 5-10 salise gecikme olsun gözle görülmesin istiyorum bu mause ta bile geç gidiyor zaten ama dediğim gibi bir mause önriniz var mı ? Mause en aşşağı 4-5 M den çekim gücü olsun yataktayken pcyle oynıyım o yeter bana vede hızlı tepkime süresi az olsun. Lütfen Acil Lazım Şunu Düşündüm :

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m185-nano-wireless-optical-nb-mouse-blue.html?srt=UP

İNCA gibi bir marka var da onu da tanımadığımdan güvenemedim Neyse Şimdiden Teşekkürler :)

• Kablosuz sağlam bir oyuncu faresi istiyorsanız G602 almalısınız, onun dışında kablosuz tavsiye etmiyorum, bütçenize göre kablolu önermem gerekiyor: G100S.
  • Ben zamanında 30 liraya aldıgım ufacık kablosuz microsoft mousla bile gecikme hissetmiyorum cs go oynarken yada daha cok iyi bir set kullanmadım ondanmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 30 Mayıs 2015; 1:10:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini yan yana kullansaydınız farkı anlardınız normalde zaten pek anlaşılmıyor.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Size birde ben soru sorayim, bütçem 120-130, fps oyunları için kablolu ama aynı zamanda ledli bir mouse ariyorum, ne tabsiye edersiniz (klavye ile gece güzel bir ambians yapsın diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 30 Mayıs 2015; 10:00:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G300S modelinde bikactane led var uzerinde fazla parlak degil ama yeterli olur. Benim butceme gorede mause yok heralde artik gidip logitech m185 alicam gecikmeler yadanirsa televizyonda kullanirim ona da lazim oluyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde G400S önerirdim ama led'li olsun diyorsanız G402, 130-150 tl civarına bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.