Şimdi Ara

oyun kulaklıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ben oyun ıcın bır kulaklık almak ıstıyorum...oyun oynarken benı oyuna baglayacak gercekcı ve kalıtelı bır ses olsun ıstıyorum...sanırsam benım anakartımın mutunlesısk ses kartı guzel ve dıjıtal ses cıkısıda verıyor...guzel bır kulaklık tavsıye edebılırmısınız...

AMD 790FX
    AMD SB750
    4 ADET DUAL DDR2 1066 BELLEK
    MAXIMUM BELLEK : 8GB
    4 ADET PCI EXPRESS 2.0 X16
    1 ADET PCI EXPRESS X1
    1 ADET PCI
    1 ADET İDE KANALI
    SATA RAID 0/1/5/10
    REALTEK ALC888SDD 7+1 SES
    DUAL DIGITAL SES

• tamam guzel kulaklıkta 345 tl de cok para ınsanın ıcı acır..sanırsam kendınden ses kartlı...sımdı ben bu kulaklıgı alsam baskası elını surse cınayet cıkar..yıne guzel ama daha uygun olanları yokmukı..
  • oyun içinde en ayrıntılı sesleri bile duymak istiyorsan tabiki STEELSERİES GAMING kulaklıklara incelemende yarar var.istersen bende 2 tane var ilana bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_37267678/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • oyun icin dusunuyorsan ss 5H v2 al ama muzik konusunda ayni sekilde basari elde edemezsin
  • eğer bütcen uygunsa şu anda piyasadaki en iyi oyun kulaklığı olan " Qpad QH-1339 " tercih ederim.bi fuara gittiğimde tanıtıyorlardı..4-5 dk Battlefield 2'de denedim bu kulaklığı..tadı kulağımda kaldı

Buradan inceleyebilirsin:
    http://www.hepsiburada.com/qpad-qh-1339-profesyonel-oyun-kulakligi/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd23692

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurKing19921 -- 7 Şubat 2010; 21:51:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık kutulu PS4 ve PSP oyunları
    geçen yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence Plantronics gamecom 777 al.hem oyun hem muzikte iyi performans alirsin.tabi daha daha iyi dersen Logitech G35 bak ama onunda fiyati yaklasik PC350 kadar ama benim bildigim G35te usb ses karti da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.