Arkadaşlar mağazadan alabilceğim ve ya Türkiye sitelerinde bulabilceğim modeller önerirseniz sevinirim . Aslında müzikle işim daha çok olur ancak bu kulaklık ses kalitesi daha iyi gibime geldi oyun kulaklığı olduğu içi daha detaylı bass tiz alırım diye düşündüm . Hiç oyun kulaklığı kullanmadığım için çok bilmiyorum ne gibi özellikler önemli . Eğer önermezseniz normal kulak içi , kafa bantlı kulaklıklarda önerebilirsiniz fiyat aralığım 250tl kadar . Elimde AKG K-511 var bana yeterli gelmiyor .
bu oyun kulakları arasında hangisi iyidir . Hepinize şimdiden teşekkür ederim . Pc olarak Dell XPS 502s kullanıyorum . Ses kartı yok sanırım ama
3-4 Farklı oyun kulaklığı kullandım şuanda Steelseries Siberia kullanıyorum genelde bass ağırlıklı oluyorlar müzik performansları bana göre gayet iyi.Piyasada Logitech G35 gibi ürünler var bütçeyi arttırırsanız ama illa o kulaklıklardan biri olacaksa Creative ler daha iyi Plantronicse hiç bulaşmayın.
Aslında ben logitech her şeyini gözüm kapalı alırım adam kalite yapıyor yani daha kötü bir ürününü görmedim . Ancak logitech biraz fiyat farkı aldığı için o parayı hak eder mi yani . İyi birşey olmasını isterim yani sesler boğmadan vericen net olucak .
Aslında para biriktirsem 500 civarına çıksam G930 önerir misniz . Yoksa o fiyatada daha sağlam birşeyler alınır mı ?
930'u kullanıyorum, kesinlikle öneririm.. ama 530'da çok para.. amazonda 99$ + 25 $ 'a denk getirip vergi ödemeden almıştım. takip edip denk getirebilirsen al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme