Şimdi Ara

OYUN KULAKLIKLARIYLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dsp 500 veya G35 Gaming Headset 7.1 Digital USB gibi kulaklıklarmı yoksa SHARKOON X-Tatic Analog bir kulaklık + Sound blaster Xf gamer ses kartı arasında fiyatına deyecek bir fark varmıdır sizce...

Kulaklık alacağım ve oyun için kaliteli ses versin istiyorum.Ses kartı üzerine pahalı bi kulaklık.BAna dsp 500 tarzı bir kulaklıktan çokmu fark ettirecektir dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 21 Şubat 2010; 19:46:01 >

• Kulaklık USB ise ses kartı almana gerek yok. Kendi ses işlemcisi var.
  • Onu biliyorum kardeş..Soruyu okumadın galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Arkadaşlar sorum şu,

(versus) G35 Gaming Headset 7.1 Digital USB + Sound blaster Xf gamer ses kartı

burda anlatmak istedigin sey nedir sahsen bende anlamadim.G35 zaten kendinden ses kartli.bir daha neden ses karti yazdin.
  • Ya tamamda zaten G35'de USB ses kartı var ayrı etten bir ses kartı alsanda birşeye yaramaz.
  • Pardon yanlışlık bende gerekli düzeltmeyi yapıyorm.
  • dsp500 ü hiç denemedim ama, g35 ile x-tatic arasında surround dan başka pek bi fark yok. ama g35in bassları daha iyi bence. ama yine de tavsiyem; ses kartı ve analog 5.1 kulaklık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S/PDIF veya AUXILIARY bağlantısı kullanan 7+1 kulaklık var mı?
    Creative Xi-Fi Pro Elite' e bağlayacağım ve bu ses kartını USB giriş veya anolog girişi olan bir kulaklıkla by-pass etmek istemiyorum
  • sharkoon x-tatic digital diye bi kulaklık var, VCU kutusunu ses kartının spdif girişini optic kabloyla bağlayabilirsin
  • Kesinlikle iyi bir ses kartı ve analog kulaklık tercih ederim. Usb üzerindeki ses işlemcileri bir çok dandik ses kartından iyi olabilir ama düzgün ses kartlarının yanına dahi yaklaşamaz. Para sıkıntısı yoksa Asus Xonar STX Essence tavsiye ederim. Arkadaşımda var, sesi çok berrak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.