Şimdi Ara

Oyun Laptop Önerisi (1800-2000 Arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 8 sene önce mevcut laptopumu aldım artık yetmiyor.
    oyun laptopu almak istiyorum.
    piyasayı uzun zamandır takip etmedim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
    intel olmasını istiyorum mümkünse i7
    gtx 850m-950m nin iyi olduğunu okudum. ama gtx olsun istiyorum.
    freedos olsun.

fiyat aralığım 1800-2000 arası. bu aralıkta ne derece iyi alınabilir tam olarak bilmiyorum tabi ama mümkün olduğunca artık f/p açısından en iyisi neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zui.Sudra

merhaba,

yaklaşık 8 sene önce mevcut laptopumu aldım artık yetmiyor.
    oyun laptopu almak istiyorum.
    piyasayı uzun zamandır takip etmedim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
    intel olmasını istiyorum mümkünse i7
    gtx 850m-950m nin iyi olduğunu okudum. ama gtx olsun istiyorum.
    freedos olsun.

fiyat aralığım 1800-2000 arası. bu aralıkta ne derece iyi alınabilir tam olarak bilmiyorum tabi ama mümkün olduğunca artık f/p açısından en iyisi neyse.

2000 liraya bu istediğin özellikleri bulman imkansız. En az 2500 lirayı gözden çıkarman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

HP'nin çıkardığı P5U05EA modeli laptopunu şiddetle öneririm. Makina fiyat ve performans bakımından çok iyi. Aşağıda başlıca özelliklerini ve linkini yazıyorum bir incele istersen.

Intel® Core™ i5-6200U 2.8 GHz İşlemci, 3MB Cash Bellek, Amd Radeon R5 serisi ekran kartı 2GB, 15.6", 4GB Ram, ...

http://www.aynigunkargo.com/hp-p5u05ea-250-i5-6200u-2.3ghz-4gb-500gb-2gb-amd-r5-330-15.6-freedos-laptop

Aynıgünkargo sitesinde 1490 TL buna ayrıca bir 4 ya da 8 lik ram takarsan jet olur ama bence bu şekilde de işini görür makina :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinunvermis -- 29 Ocak 2016; 15:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinunvermis

Merhaba,

HP'nin çıkardığı P5U05EA modeli laptopunu şiddetle öneririm. Makina fiyat ve performans bakımından çok iyi. Aşağıda başlıca özelliklerini ve linkini yazıyorum bir incele istersen.

Intel® Core™ i5-6200U 2.8 GHz İşlemci, 3MB Cash Bellek, Amd Radeon R5 serisi ekran kartı 2GB, 15.6", 4GB Ram, Dokunmatik ekran özelliği var, .....

http://www.aynigunkargo.com/hp-p5u05ea-250-i5-6200u-2.3ghz-4gb-500gb-2gb-amd-r5-330-15.6-freedos-laptop

Aynıgünkargo sitesinde 1490 TL buna ayrıca bir 4 ya da 8 lik ram takarsan jet olur ama bence bu şekilde de işini görür makina :)

Saka mi bu r5 ekran karti cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD ekran kartları oyun bilgisayarları için bence idealdir. Fiyat'a göre AMD R5 ekran kartı kötü değil. Bütçe artarsa tabiki daha iyi özelliklerde bilgisayarlar önerilebilir. Ancak, bu fiyata bu ürün bence çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.