Şimdi Ara

OYUN LAPTOPU TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en az2400 en fazla 3000 tl civarında olacak şekilde oyun laptopu tavsiye edebilecek varmı. Gereksiz yorum yapmayın lütfen ben laptop istiyorum,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata gaming laptop bulmanız zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırdım var. Ama işletim sistemi yüklü değil. Bir örnek ver o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 30 Ocak 2017; 23:17:28 >
  • En ucuzu asus x550vx 3100 lira. Bu fiyat bandinda gtx 950m li modellere bakin. Daha aşağı fiyatlarda 40m ve 940mx bulabilirsiniz

• çok uzun süre oyunlarda randıman veren bilgisayarda neler önemli peki. ve mx ler ucuzmu yeni degilmi bunlar m serisinden kötümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 31 Ocak 2017; 3:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

çok uzun süre oyunlarda randıman veren bilgisayarda neler önemli peki. ve mx ler ucuzmu yeni degilmi bunlar m serisinden kötümü

950m> 940mx>940m. Oyun için soğutma ve kasada hangi malzemenjnnkullanildigi önemli. Alüminyum kasa plastikten iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 31 Ocak 2017; 15:16:51 >
  • Bende samsung np700g7c s02tr cihazım var çok ağır olduğu için ona eşdeğer bi makine arıyorum. Bu bilgisayarıda gelecek ay satabilirim . O yüzden arayıştayım

• Alacaksanız en az 3000 lira gözden çıkarmanız lazım. İşlemci hq serisi olsun, en az 8 gb ram(bence 8 yeterli 16ya gerek yok. 16 gb ram ihtiyaç duymaya başlayınca o ekrandaki kartı işlevini kaybeder), ekran kartı belleği en az 4 gb olmali, ekranj da full hd oldu mu tamamdjr. 950m ler 3100xen başlıyor 960m ler 3400ddn basliyor (960mli bilgisayar kampanyada, normalde daha pahali)

• Bende senin gibi dizüstü arıyordum sonra bir arkadaşım bana neden masaüstü toplamıyorsun dedi. O fiyata masaüstü çok rahat toplarsın eğer uygunsa masaüstü al birde güzel bir koltuk çek altına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.