Şimdi Ara

Oyun Machine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkiyemizi uluslararası oyun arenasında daha iyi temsil edebilmek için oyun sistemi toplayacağım cemaat bir yardın edin :)
    Şaka bir yana uzun zamandır yazılımcı olmam hasebiyle hep ultrabook larda ömrüm geçti (freelance çalıştığım için mobilite önemli). ama hamdolsun şu aralar uzun zamandır hayalini kurduğum oyun sistemi ni almak için şartlar elverişli durumda önümüzde ki 15 gün içinde nasib olursa sistemi alacağım.

İsteğim konusunda yaklaşık 3.500 TL civarında bir bütçem var duruma göre 300 tl gibi ekstra kaynak ayırabilirim. ve monitör dahil değil ama tavsiyeniz olursa da hayır demem. normalde amd işlemcileri severim lakin gözlemlediğim kadarıyla intel-nvidia birlektiliği oyun için daha performanslı. öyle her oyunu ultrada oynamalıyım gibi bir takıntım yok ama en azından önümüzde ki 2-3 senede high altına düşmek istemiyorum. ondan sonra ufak upgrade lerle sistemin ömrünü uzatabilirim.

ben yabancı sitelerde gözlemllediğim bir kaç şeyi yazayım sizde ona göre yorumunuzu yaparsınız. misal olarak adamın teki şunu dedi ki(fiyattan bağımsız konuşuyorum). intel i7 işlemci al ekran kartı olarak da iki tane gtx 680 al sistem canavar olur dedi. bende şunu düşündüm ki acaba bunun gibi gtx 680 iki adet alsak daha iyi mi randıman alabilirim.

Tavsiye verirseniz çok sevinirim. saygılar.

• Game machine veya oyun makinası olmasın başlık ? Ayrıca SLİ yaparsan ikinci kartta performans kaybı yaşarsın. en iyisi tek ama sağlam kart alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunta_Reis -- 11 Mayıs 2014; 20:17:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İ5 4670k
    Z97 5,3
    Gskill 2x4 gb
    Wd blue 1 tb
    Carbide 300r
    Asus gtx 780
    Samsung 840 evo 120 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.