Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - En Sevdiğimiz Oyun Geliştiricileri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun dünyasında 'Bu Ay' programı ne zaman gelcek ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gökhan ağabey bu oyun muhabbetinde mi demişti tam hatırlamıyorum ama DayZ hakkında 'çimentoya saplandı' benzeri bir ifade kullanmıştı. DayZ dün itibari ile saplandığı çimentodan çıkarak, yoluna devam edeceğini kanıtladı.

Aylardır beklenen ve oyuncuların son umudu olan,DayZ için ise Tamam ya da Devam olacak denilen 0.60 Güncellemesi ve beraberinde gelen yeni oyun motoruyla birlikte adeta DEVRİM yaptı. Girin ve görün.. Farkı ilk saniyelerde fazlasıyla hissedeceksiniz. Çok net ve büyük oranda FPS artışı söz konusu. Gerçekten hiç beklemiyordum ama şehir içi düşük ayarlarda 25-35 fps alıyorken, şimdi şehirlerin göbeğinde 40-50 fps altına düşmüyorum. Oyun atmosferi yeni oyun motoru ile inanılmaz değişmiş ve güzelleşmiş durumda. SADECE DENEYİN VE GÖRÜN derim..

• Cd Project Red,Bethesda,THQ,Ubisoft bunlarda çalışmayı isterdim

• Naughty Dog, Valve, Rockstar Games, CD Project Red, Bethesda.

• Blizzard hakkında hiç konuşmamanız sadece 1 2 yerde adının geçmesi garip geldi

• Bana Göre Climax Studios İle Konamidir Yeri Ayrıdır Çünkü 2000 yılında Çıkmış Olan Ps2 Adlı Konsola 2009 Yılında Üstelik Ps3 de Piyasadayken Sadece Ps2 ye Özel Mükemmel Grafikli Silent Hill Shattered Memories Adlı Mükemmel Oyunu Çıkarması Beni Etkileyen Bir Noktaydı O Eski Konsolu Yaşatma Çabası Takdire Şayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog ve Rockstar Games
  • 1-Naughty Dog
    2-Naughty Dog
    3-Naughty Dog

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valve nin katkısı büyük

• Ccp Games adamlar oyuncuların adına anıt diktiler. Ayrıca hani firmanın yapımcıları fest te gelen oyunculara hava alanında gate camp kurup biralarını çalmış...
  • Bethesda,Cd Project Red,Square Enix,Valve,Blizzard

• Yenilerde kapanan rahmetli Lionhead - Bethesda(Sea dogs-morrovind zamanları) - Blizzard(diablo2-starcraft-wow wanilla zamanları)
  • CD Project Red
    Valve
    Bethesda
    Rockstar
    Deep Silver
    Square Enix
    Prince of Persia T2T'ye kadarki Ubisoft
    4A Games

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.