Şimdi Ara

oyun nasıl kurtulur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz fantezi olacak ama.. 100 lerce çeşit yeni skill + legendary hatta yeni horadric küp.. doğru düzgün bir pvp ve achievement sistemi..
  • nextwait N kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 de şu wing of valor itemından varmıdır birde sizce crusdermı yoksa barbarianmı ilerde en çok zevkli olan yakın dövüşü kasmayı düşünüyorum.biraz yorum karmaşık oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runeword'ler geri gelsin
  • Bence son yapılan yenilikler ve patchler oldukça başarılıydı. Fakat klasik Diablo sorunu; oyun gene biraz rutine bağlamaya başladı. Blizzcon dan öncede yenilik falan eklemezler tahminim. Ama bence Blizzconda ya bir patch yada sürpriz yapıp yeni bir expension duyurabilirler gibime geliyor...
  • 2.1 geldi en fazla 2-3 hafta oynamışımdır ki çok beklemiştim bu yamayı.Bir yerden sonra bayıyor oyun daha ne kadar rift yapmaya devam edebilirim ki diye soruyor insan kendine.
    Oyunun bu kadar tartışılmasının bir sebebi de oyuncuların beklentilerinin çok yüksek olması.Aslında 1 yamayla oyun kendini bir kaç ay daha oynatabiliyorsa başarılı bir yamadır bu ama biz daha fazlasını istediğimiz için sorun oluyor ve yapılanları yeterli görmüyoruz tabii bunu aradan belli bir süre geçtikten sonra söylüyoruz.
    Bence yapılması gereken en büyük değişiklik skill sisteminin tamamen değişmesi.Build sayısı öncelikli olarak buna bağlı.Şöyle skill bara 2*3 skill daha alabilsek çok çok iyi olurdu.İnsan bir yerden sonrada aynı şeyleri sürekli kullanmaktan sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

2.1 geldi en fazla 2-3 hafta oynamışımdır ki çok beklemiştim bu yamayı.Bir yerden sonra bayıyor oyun daha ne kadar rift yapmaya devam edebilirim ki diye soruyor insan kendine.
    Oyunun bu kadar tartışılmasının bir sebebi de oyuncuların beklentilerinin çok yüksek olması.Aslında 1 yamayla oyun kendini bir kaç ay daha oynatabiliyorsa başarılı bir yamadır bu ama biz daha fazlasını istediğimiz için sorun oluyor ve yapılanları yeterli görmüyoruz tabii bunu aradan belli bir süre geçtikten sonra söylüyoruz.
    Bence yapılması gereken en büyük değişiklik skill sisteminin tamamen değişmesi.Build sayısı öncelikli olarak buna bağlı.Şöyle skill bara 2*3 skill daha alabilsek çok çok iyi olurdu.İnsan bir yerden sonrada aynı şeyleri sürekli kullanmaktan sıkılıyor.

İnsanoğlu doyumsuz yapıcak birşey yok , herkes Diablo 2 kadar oynatsın istiyor ama o günün oyunları ve şartlarıyla bugününkü bir değil, bir patchle en fazla 1-2 ay uzuyabiliyor

• oyunda karakterlere istediğin buildi kasamıyorsun tek düze kalıyor. 70-80 saat monk oynamışlıgım var bunun son 50 saati holy ve sunwuko lu buildle dolaştım.Başka set giyiyim diyorum olmuyor cold kasayım diyorum olmuyor lightining kasayım diyorum olmuyor arkadaş holy ve sunwuko seti haric geri kalan her şey monk için haram.Bir dünya set, skillerin hertürlü elementi var ama kullanamıyorsun.. illa sunwuko illa holy...
    wizard da keza aynı firebird set ve fire dan başkası yalan
  • Oyun hardcore ile güzel. Oynamak isteyene oynatıyor kendini, kurtulmayı gerektirecek bir hali yok. Bu haliyle oyunu kabul etmekten, bize sunulan ile yetinmekten başka çare yok. Hardcore'da sınırları zorlayarak idare ediyorum şu sıralar. Ölen ölüyor, yedeklerle yine güçlenip yine zorlamaya devam.

Halen oynamak isteyenlere önerim:
    Tek sınıfla oynamayın.
    Bir sınıfı en iyi BiS gear dizin, 45 grift zorlayın. Gem'lerinizi en az 50ye çıkarın.
    HC oynayın, elinizdeki en iyi tasker'i kaybedin, tek kukri'nizi yitirin. Sonra yeniden elde etmeye çalışın.
    En seri farm yaptığınız sınıfla shards toplayın, sonra diğer sınıfta elde etmek istediğiniz item'a inatla harcayın. Tabi sc'daysanız 1 kere elde etseniz yetecektir, hc oynarsanız elde edip kaybetme durumları olduğu için oyunun süresi uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 21 Ekim 2014; 13:27:19 >
  • Classlara özel setler kalkmalı yada hepsi viable olmalı. Böylece insanlar set bonusuna dayalı build yapmaktansa kombinasyonları cok daha fazla olan skilleri harmanlayarak kendi istedikleri sekilde oynayabilirler. (Örn suan DH icin marauder set dısında bi setle oynamak cok anlamsız. Anca 1-2 rune degisikligine gidersin o kadar yada barbarın raekor seti gibi) Setler arttırılıp hepsi belli düzeyin üstünde viable olursada hic degilse insanların daha fazla secenegi olur ama setlerin kalkması cok daha iyi olur bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.