Bildirim
OYUn nE ZAMAn GELİR
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyun geldi şimdide site gitti -
yoooo oyunda yokkk -
var düz yollarla hemde kendi ip imle lagel bi şekilde hiç bi 3. part tool kullnmadan :)) -
HERKES oyunda ya off saçmalama.server dosyasına girin login.knightonlineworld.com yazın öyle giriyo -
bennde starrt yokk annnnnlatırmısın nasıl grcemm -
valal ben silmiştim yeniden yükledim bi nod32 bide ad-aware yaptım malum patchlerde virüs var temizledim şimdide tertemiz oyundayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 3 Mayıs 2007; 10:02:53 > -
quote:
Orjinalden alıntı: erpachotoe
HERKES oyunda ya off saçmalama.server dosyasına girin login.knightonlineworld.com yazın öyle giriyo
zaten default öyle yazıyo
nesini değiştircez anlamadım ki -
walla cok saoll -
hiçbişeyi değiştirmeyin girdi girdi girmedi sil başttan tyükle (bende oldu istersenjiz deneyin ) olmadı bi haklt etmeyin char gider vallah bekleyin -
oyundaım walla ben...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X