Şimdi Ara

Oyun odaklı masaüstü topluyorum, fikirler lütfen :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim işime karışmak gibi olmasın ama ben gene beğenmedim bu sistemi.. Biraz daha değiştirsen bazı parçaları daha iyi olur gibime geliyor..

Hocam düşüncen nedir anakartı ASUS P8Z77-V LX 'e geri çevirebilirim, üstteki mesajı değiştirdim. Zaten bi kaldı 3570K

Aman çevirme sakın kalsın listedeki anakart.. işlemci de OC yapmayacaksan fazlasıyla yeterli.. ama o ekran kartı biraz fazla lüks.. başka marka daha uygun bir şey olabilir.. Sapphire ya da MSI gibi.. Hard Diski de Seagate Barracuda serisi yapabilirsen çok güzel olur..

MSI ile aralarında 50 lira vardı, saat hızının daha yüksek olması + en sessiz diye ASUS'un kartı denmiş tomshardware'de (idi sanırım), o nedenle ASUS dedim..

Lükslük konusunda açıkçası benim de çekincelerim var. Hani über kalitede 30+fps isterim daima durumu yok.. Dengeli bi sistem kurayım dedim bu karta geldik. Darboğaz kimden olacak bilemiyorum ki tam 3-4 sene kurcalamamak var aklımda makineyi. Şu anda 9600M GT kartım bana yetiyor bile dizüstünde, P8600 işlemci ile birlikte. Ama almışken f/p oranı yüksekleri almak da mantıklı geliyor Fiyatlara göre değişecek sanırım kararım

Anlıyorum dostum.. Ancak o paraya tabi ki çok sessiz ve performanslı olmak zorunda zaten.. Eşit şartlarda öyle 30 fps fark atacağını da sanmıyorum.. En fazla 10 fps olur.. Yine de sen bilirsin.. para senin, keyif senin.. Yalnız 3-4 sene kullacaksan bu durumda işlemciyi İ3570K almanda fayda var.. Ekran kartının performası güncellemelerle biraz daha artabilir, işlemcin ise K serisi olmadığı için OC yapma imkanın olmaz.. Buna dikkat etmeni öneririm.. Bir de F/P oranı diyorsan o konuda ASUS biraz sınıfta kalır..

onu da 3570K aliriz napalim artik evet biraz oran buyuk o kartta ama kanimca alinabilecek en mantikli kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Muhtemel konfigürasyon bu oldu

Oyun odaklı masaüstü topluyorum, fikirler lütfen :)

belki ASUS P8Z77-V LX 'e geri dönebilirim, OC yapmayacağım ama altyapım yine de olsun + ASUS GPU ile kullanacağım için.

OC yapmayacağınızı biliyorum ama bence yine de işlemciyi K almalısınız. İlerde işinizi görmez ise işlemci problem çıkmasın Anakart bendeki anakart zaten, kötü de bir anakart değil bence. GD55 alacaktım fakat stokta yoktu, beklemek de istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Ben sakin olarak yazdım zaten onları. Sen okurken ters anlamışsın.

Corsair 400R süper bir kasadır. Gidip yakından incelersen bütün önyargıların değişir.

Eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigas
    OC yapmayacağınızı biliyorum ama bence yine de işlemciyi K almalısınız. İlerde işinizi görmez ise işlemci problem çıkmasın Anakart bendeki anakart zaten, kötü de bir anakart değil bence. GD55 alacaktım fakat stokta yoktu, beklemek de istemedim.

3570K'ya kaydım zaten Anakartta cimrilik yapmamak lazım, tedarikçinin elindekine göre de değişebilir anakartım

• Anakartı da GD55 yaptık mı cillop
  • quote:

Anakartı da GD55 yaptık mı cillop

zaten neredeyse aynı oldu sizin sistemle hocam şu anda aldığınız puanları söylemeniz mümkün mü windows derecelendirmede?
  • Buyrun hocam:

İşlemci: Saniye başına işlem sayısı 7,6

Bellek(RAM): Saniye başına bellek işlemi sayısı 7,8

Grafikler: Windows Aero için masaüstü performansı 7,9

Oyun grafikleri: 3B iş ve oyun performansı 7,9

Birincil Sabit Disk: Disk veri aktarım hızı 7,8 (Harici HDD ile bakınca düşüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigas -- 11 Mart 2013; 21:24:41 >
  • quote:

Buyrun hocam:

Birincil Sabit Disk: Disk veri aktarım hızı 7,8 (Harici HDD ile bakınca düşüyor)

teşekkürler hocam, sonuçlar için aksini beklemiyordum, tescillenmiş oldu
  • quote:

quote:

Buyrun hocam:

teşekkürler hocam, sonuçlar için aksini beklemiyordum, tescillenmiş oldu

Sistemden gayet memnunum, çok araştırmıştım ve forumdakiler sağolsunlar çok yardımcı olmuşlardı. Özellikle youngeagle ve Metin abi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.