Şimdi Ara

Oyun Odası SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim pc nin bulunduğu oda bu şekilde Sadece pc yi çektim sizce nasıl? (Apple logosu çaktırma)

http://i.hizliresim.com/EVg6nz.jpg
    http://i.hizliresim.com/lkdr2r.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnerboost -- 18 Şubat 2015; 10:30:38 >

• Hocam arka kablolarınızı öncelilke kasanın arkasına gözükmeyecek şekilde saklayın ayrıca kasa içi kablolarınızda karışık gözüküyor onlarıda toplarsanız bence çok sade ve şık olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Hocam arka kablolarınızı öncelilke kasanın arkasına gözükmeyecek şekilde saklayın ayrıca kasa içi kablolarınızda karışık gözüküyor onlarıda toplarsanız bence çok sade ve şık olacaktır.

Aynen hocam onları yaparım bugün teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnerboost

quote:

Hocam arka kablolarınızı öncelilke kasanın arkasına gözükmeyecek şekilde saklayın ayrıca kasa içi kablolarınızda karışık gözüküyor onlarıda toplarsanız bence çok sade ve şık olacaktır.

ayrıca monitör arkasına led uygulaması hiç fena durmaz hava katar diye düşünüyorum fikir olsun zamanla yaparsnız.

• quote:

quote:

quote:

ayrıca monitör arkasına led uygulaması hiç fena durmaz hava katar diye düşünüyorum fikir olsun zamanla yaparsnız.

Hmm. Aslında iyi fikir onuda araştırırım bi teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm. Aslında iyi fikir onuda araştırırım bi teşekkürler

Ben uyguladım böyle oluyor hocam abim pavyona çevirdin odayı demişti ama
     Oyun Odası SS li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTeeemo -- 18 Şubat 2015; 14:20:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fareden memnunmusun kardeşş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek Adnan

fareden memnunmusun kardeşş ?

Evet hocam gayet güzel hiçbir sıkıntısı yok özellikle el ile DPI ayarlanması güzel
  • iyide ekstra birşey yokki kasan corsair spec02 sanırsam. renk uyumu yapmışsın küçük çaplı o kadar :D mATX anakart için o kasay almk yerine paraya kıyıp 350D alaydın bide led çakardın işte o zaman daha hoş dururdu masanın üstünde.

edit:kablo düzenlemesi yapmalısın hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudewithafez -- 10 Mart 2015; 15:21:17 >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    abin dogru demiş
  • güle güle kullan güzelmiş
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Bende öyle kasa içini kırmızı led döşemek istiyorum 400r kasam var. Monitör etraflarınada mavi düşünüyordum tavanda zaten beyaz led var iyice pavyona dönecek diye sadece kasaya led yaptım birde tavan.
  • burnerboost kullanıcısına yanıt
    Beğendiğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanın bir tarafı açık mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.