Şimdi Ara

Oyun önerin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben multiplayer oynayabileceğim güzel bir oyun arıyorum bilgisayarımın özellikleri pek iyi değil yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    İntel core 2 duo cpu e 4500 2.20ghz
    ram 3 gb
    64 bit
    Atı radeon hd3600 series.Bir sorum daha olacak bu sistem özelliklerine göre Medal of Honor Warfighter ı sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim?

• Star Wars Battlefront 2

Adı üstünde star wars.Muhteşem.Oyun eski olduğu için kaldırır diye tahmin ediyorum.

Bi de star wars republic commando da oyna ancak multiplayer ı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 7 Temmuz 2014; 14:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Star Wars Battlefront 2

Adı üstünde star wars.Muhteşem.Oyun eski olduğu için kaldırır diye tahmin ediyorum.

Bi de star wars republic commando da oyna ancak multiplayer ı yok.

Öneri için teşekkürler ama ben biraz daha battlefıeld gibi bir savaş oyunu istiyorum çünkü hayatım boyunca uzaylı oyunları sevmedim başka önerilerinizi yazarsanız memnun olurum ;)
  • Titanfall, yada Steam'den ücretsiz olarak Warface alabilirsin Crytek oyunudur güzeldir. Aynı şekilde Steam'de War Thunder var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

Titanfall, yada Steam'den ücretsiz olarak Warface alabilirsin Crytek oyunudur güzeldir. Aynı şekilde Steam'de War Thunder var.

warface i oynadım kardeşim peki bilgisayarım Medal Of Honor Warfighter i kaldırır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen657

quote:

Titanfall, yada Steam'den ücretsiz olarak Warface alabilirsin Crytek oyunudur güzeldir. Aynı şekilde Steam'de War Thunder var.

warface i oynadım kardeşim peki bilgisayarım Medal Of Honor Warfighter i kaldırır mı ?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri burdan istediğin oyunun kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsin

• quote:

quote:

quote:

http://www.systemrequirementslab.com/cyri burdan istediğin oyunun kaldırıp kaldırmayacağına bakabilirsin

Çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    5 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rust :P
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler

Rica ederim survival istersen de dayz var

• Team Fortress 2 de güzeldir tavsiye ederim Steam'den ücretsiz oynayabilirsin.
  • NFS WORLD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can u run it tarzı siteler her zaman dogru sonuc vermeyebilir.Karsilastirmayi kendiniz yapmaniz lazim yada test etmeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.