şu sıralar çok az pc oyunu oynuyorum çünkü hep bildiğim oyunları oynuyorum ne bileyim şöyle güzel bir oyun önerseniz sürekli aynı oyunları oynuyorum çünkü pc imde oynadığım oyunlar
dragon age origins lotd bfme 2 left 4 dead gears of war crysis call of duty 4 modern warfare starcraft 2 the elder scrolls oblivion fallout 3 S.T.A.L.T.E.R shadow of chernobyl daha çok var hepsini yazamicam neyse önerilerinizi bekliyorum
metro2033 minecraft
battlefield3
L.A Noire süper oyun tavsiye ederim :)
Assassin's Creed serisi, Splinter Cell:Conviction, Super Meat Boy, The Binding Of Isaac, Skyrim, Mirror's Edge, Half Life serisi Team Fortress 2, Witcher 1-2.
Rage oyna.
gta 4 veya gta4 eflc yani episodes from liberty city
quote:
Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton
Rage oyna.
rage i benim pc im kaldırmaz 4gb ram istiyor bende ise 2gb ram var ayrıca oyunlar rın shader ıda mümkünse 2.0 olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Chip n Dale
Assassin's Creed serisi, Splinter Cell:Conviction, Super Meat Boy, The Binding Of Isaac, Skyrim, Mirror's Edge, Half Life serisi Team Fortress 2, Witcher 1-2.
team fortress 2 var bende skyrim ide pc m kaldırmaz sanırım witcher 1 e bir göz atacağım
Call of Duty Modern warfare serilerini oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: aboy
Call of Duty Modern warfare serilerini oyna.
call of duty 4 modern warfare yi oynadım zaten mw2 yide internet kafede oynadım mw3 ü benim pcm kaldırmaz sağol yinede
hadi ya daha da önerin şuan sıkıntıdan half life 1 oynuyorum
pcnde hala cod 4 varsa multisini oyna yada bütcen varsa battlefield 3 orjinal al single playerden sonra mp ye geç battlefield kadar mp si güzel olan bi oyun daha görmedim grafik vb herşeyiyle mükemmel bi oyun
nfs undercover,free running,mafia1,half life ep2 ,fear 1 şimdilik indirceğim oyunlar bunlar arkadaşın verdiği arşivden herkes yararlanabilir 100 geçik oyun var