Kişisel görüşüm olarak Oblivion, Fallout 3, Fallout New Vegas en iyileri, buarada listene Two Worlds 2 oyununu da eklemeni tavsiye ederim, bilen fazla kişi yok bu oyunu, 3-4 ay önce çıktı incelemelerini videoları izledim, güzel bir oyuna benziyor ancak bulabilmek neredeyse imkansız, çok yere baktım bulamadım oyunu.
Yazınız üzerine oyuna baktım ve gerçekten ilgimi çekti bir yerde bulursanız lütfen banada ulaşın :)
Oblivion
Dungeon Siege III nasıldır?
o biraz action rpg gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: HystriaL
quote:
Orijinalden alıntı: Triops
Kişisel görüşüm olarak Oblivion, Fallout 3, Fallout New Vegas en iyileri, buarada listene Two Worlds 2 oyununu da eklemeni tavsiye ederim, bilen fazla kişi yok bu oyunu, 3-4 ay önce çıktı incelemelerini videoları izledim, güzel bir oyuna benziyor ancak bulabilmek neredeyse imkansız, çok yere baktım bulamadım oyunu.
Yazınız üzerine oyuna baktım ve gerçekten ilgimi çekti bir yerde bulursanız lütfen banada ulaşın :)
Oyunu 120 tl civarı internet üzerinden buldum ancak biraz daha uygun fiyata arıyorum çünkü rpglerin fiyatı Türkiyede genelde düşük olur yani hızlı düşer, fallout new vegas da fiyat olarak çok hızlı düşmüştü. Bu oyun az olduğu için fiyatı yüksek sanırım, 3-4 aylık oyuna o fiyat fazla. Bulduğumda size de pm yollarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme