Şimdi Ara

oyun önerisi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden silkroad oynamisligim var inanılmaz zevkliydi tabi oyun ölmeden önceki zamanları skiller olsun combolar pvpler çok güzeldi daha birsürü şey. Herneyse geçenlerde youtube da tera online in videolarini izledim grafik kalitesi olarak müthişti karakterler ve skillerde ayrı bi guzeldi ayni şekilde blade&soul da . Aklimda bu iki oyundan birisi var siz hangisini önerirsiniz başka oyunlarda olabilir . Ayrıca oyunda lvli maxladiktan sonra yapicak şeyler olsun zevki devam etsin yani. Parali oyun onerirsenizde fiyati ile yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teraya başlama dungeonları çok kötü sarmıyor ve bosslardan düzgün item çıkmıyor . cabala başla derdim ama oda öldü . bende yeni arıyorum
  • Blade and soul henüz avrupada çıkmadı.fakat bazı illegal yönetemlerle oynamak mümküm.Aslında illegal değil .Şöyleki oyunda şuan için Rusya ve Çin sunucuları var.Bunlara bağlanıp vatandaş nurmaraları yani Kimlik numaralrıyla hesap alman gerekiyo.Bunuda bazı siteler paylaşıyo.Oyun harika ama optimiazsyon 0.Anlıyacağın sağlam bi sistemin yoksa ortalama bi Pc ile herşey low'da anca oynarsın.Ben oynuyorum sistem özelliklerini yazıyım aklında bulunsun istersen.Tera'ya gelince arkadaşın dediği doğru.Dungeonlar aşırı sıkıcı.Ama pvp olayına gelirsek non target olma özelliğiyle aşırı zevkli oluyor.Ama sırf pvp için 30 gb'a yakın indirme gereksiz bence.Aslında bakarasan bende mmorpg arıyorum.Önerilere bende açığım

Edit:Sistem özellikleri,

Hp pavilion dv6(laptop)

İ5 işlemci 2.9 ghz(Turbo boost 3.3 ghz)

ATI Radeon HD 6550 M(1 gb 128 bit)

6 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utyber -- 16 Haziran 2014; 20:08:24 >

• Tera indirdim suan 7 lvl warriorum var ama baya bi zorlanıyorum açıkçası oyunu daha tam kavrayamadim. Indirmesi de baya bi sürdü. Ama grafikleri falan ne biliyim baya bi hoşuma gitti dota 2 başlamayı düşünüyorum ayrıca . Açıkçası baslicagim oyunda ergenlerin fazla olmasını da istemiyorum abi 5k abi pot parası.. küfür falan . Oyun kadar oyuncu kaliteside iyi olan bi oyun olması da bence baya bi önemli. Buluruz elbet bi tane

• blue1299 B kullanıcısına yanıt
    Size mükemmel bir oyun önerebilirim. GRANADO ESPADA

http://ge.t3fun.com/Home/Home.aspx

Tek kelime ile mükemmel bir oyun, herkes aradığını tam anlamıyla bulacak. 2006'dan beri oynuyorum onceden adı Sword of the New World - Granado Espada idi.

Oyunda Castilla serverındayım ve yaklasık 55 kişilik Türklerden oluşan bir C* ( Ayyıldız) Klanımız var. Genelde oynayanların hepsi yabancı ve günün her saati oyun kalabalık.

Ben 8 senedir sıkılmadan oynuyorum. Oyun ücretsizdir. Fakat isteyen TCoin alarak oyunda kullanabilir.
  • mesutalby kullanıcısına yanıt
    Youtube dan bi kaç video izledim en çok cezbeden yeri seslerdi konuşmalar falan . Animeciyim ordan sardı heralde . Ama grafik olarak hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim. Hatta bi ara espada falan diyince sesler de tanıdık gelince direk bleache gitti aklım.

• blue1299 B kullanıcısına yanıt
    bu oyun 2006 da en iyi grafiklere sahip oyun ödülünü aldı, bilmiyorum herkesin görüşü farklı olabilir tabi ben çok memnunum :) görevler de anime tadında, çok hoş bir hikayesi var( ingilizce bilenler icin farklı bir eğlence daha)
  • Merhaba ,

MMORPG olarak ArcheAge tavsiye ederim. Her şeyi ile güzel bir oyun, PVE PVP olsun sandbox tarzıyla farkını ortaya koyan güzel bir yapım. Avrupa serveri 2014 yılı içerisinde açılacağı söylendi. Rusya serverinde oyunu oynaya bilirsiniz. Oyun için desteği biz sağlaya biliriz team speak 3 adresimize gelerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TEAM SPEAK 3 ADRESİ : ts.archeage.bz:3446
    İLGİLİ KİŞİLER : Kinqofwar - Asi

İyi Oyunlar , İyi Forumlar :)

oyun önerisi ...
     oyun önerisi ...

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.