Şimdi Ara

oyun oynadıkça fps düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smite oynarken oyun en başta 90 FPS de oluyor. gayet net çok büyük savaşlarda bile en fazla 60 FPS ye düşüyor. bazen 3 dakika bazen 10 dakika sonra bir anda pc cpu ya yükleniyor anlık duruyor ve ondan sonra FPS 30 da devam ediyor. savaşlar olduğu zaman 20 ye düşüyor ve oynanılması çok güç duruma geliyor. Smite ' ın sitesine göre benim pc nin GPU'su (NVIDIA GeForce GT 320M) oyun için yeterli değil. Fakat ben oyunu 10 dakika kadar uzun bir süre 90 fps ile oynuyorsam yeterli olması gerekir ve bana neden bir süre sonra fps nin düştüğünü anlamama yardımcı olmanızı rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonsidero

Smite oynarken oyun en başta 90 FPS de oluyor. gayet net çok büyük savaşlarda bile en fazla 60 FPS ye düşüyor. bazen 3 dakika bazen 10 dakika sonra bir anda pc cpu ya yükleniyor anlık duruyor ve ondan sonra FPS 30 da devam ediyor. savaşlar olduğu zaman 20 ye düşüyor ve oynanılması çok güç duruma geliyor. Smite ' ın sitesine göre benim pc nin GPU'su (NVIDIA GeForce GT 320M) oyun için yeterli değil. Fakat ben oyunu 10 dakika kadar uzun bir süre 90 fps ile oynuyorsam yeterli olması gerekir ve bana neden bir süre sonra fps nin düştüğünü anlamama yardımcı olmanızı rica ediyorum.

ısındığı için yavaşlamaya başlıyor. laptopların ana sorunu bu :D
  • Sıcaklık sorunum var ama direk alakalımı emin değilim. GPU 90 derece olduğunda oyun aynı şekilde 3 dakika daha devam etti. bazen GPU 70 derecede iken oyun yavaşlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonsidero

Sıcaklık sorunum var ama direk alakalımı emin değilim. GPU 90 derece olduğunda oyun aynı şekilde 3 dakika daha devam etti. bazen GPU 70 derecede iken oyun yavaşlıyor.

ISINMAYA BAĞLI OLABİLİR BİRDE ARKA PLANDA ÇALISAN PROGRAM VE BENZERİ ŞEYLERİ KONTROL ET
  • Arkaplanda çalışan çoğu şeyi kapatıyorum. bütün CPU yu oyun kullanıyor. Bellek kullanımıda oyun için yeterli ve tamamı kullanımda değil.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.