Şimdi Ara

oyun oynamak isteyen gelsin :D (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradan 2 gün gecti.olayın kahramanları yolda yururken damperli kamyon alayını ezip oldurdu
  • TANRI ONLARI YAPICAK GÖREVLLERİ OLDUĞU İÇİN DÜNYAYA YENİDEN YOLLADI..

(bitirmem )
  • Ama bu sefer de kendilerini ıssız bir adada buluverdiler
  • tanrının kendilerinden ne istediğini anlamamışlardı..... günlerdir tek lokma yemek yememişlerdi ve açtılar,ali arkadaşını yemeye karar verdi. ama yapamazdı o arkadaşıydı...mecburdu ve plan yapmaya başladı onu bu gece uykuya dalınca öldürüp cesedi soğumadan yemeye karar verdi. gece olmuştu...........................
  • Tam onu öldürecekken arkadaşı uyandı ve düşüncesini anladı. Sonra gaçlığın üstüne birde uykusuzluk eklendi.
    Daha sonra bi baktılar ki bir deniz kızı, hemde en güzelinden. Yesek mi yemeyip de yanında mı yatsak tarzında bir seçim arasında kaldılar...
  • ali veliye dediki:
    -veli sen git şu ağaçlardan uzun birini kes ve bir şiş yap dedi.
    veli ağaçdan bi şiş yaptı deniz kızını şişleyip şiş kebap yaptılar
    ve sonra dedilerki..
  • ulan bu denizkızının etide ama kartmış beee ,veli bunu üzerine
  • yemezsen ver bana o zaman ulan allah allah
  • Ali de yiyemeyince yemek çöpe gitmiş.
  • çöpçüler yemeği çöpe atanı bulmak için amerikan başkanını aramışlar
  • obama demişki o çöpü ben attım hemen alın getirin onu bana
  • Çöpçüler çöpten yemeği almışlar ve Obama'nın kafasından aşağıya dökmüşler. Ardından Barrack Obama...
  • ölmüş
  • Öldüğü içinde çöpçüler hapse atılmış.Hapiste konuşurlarken biri diğerine .....
  • Hadi kaçalım demiş...
  • lan seni bir şişlerim warya görürsün dh şın cigulisini der ve tam o anda ortalık aydınlanırrr oda ne si ?
  • joker bir bombayla hapishane duvarını ucurmustu. dumanların arasından içeri geldi ve dedi ki neden bu kadar ciddisiniz_???
  • Güsel Olmuş
  • ne diyonuz lan sonlarda saçmalamışınız ne desem diye düşündüm bi b.k anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

Öldüğü içinde çöpçüler hapse atılmış.Hapiste konuşurlarken biri diğerine .....

Grdiyan geliyor ne yapcaz ...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.