sonradan aklına kelime-i şahadet getirmek gelir ...
oyunu bozma ayna kırık diil bu arda da polterdata nın ölmemesinin sebebi zırhlı olması
mezara konur
ali ve veli daha sonra bır plan kurup aktas55 tekrar dan saldırmayı planlarlar!
quote:
Orjinalden alıntı: mert_katil
ali ve veli daha sonra bır plan kurup aktas55 tekrar dan saldırmayı planlarlar!
rambo ile tanışıp aktas55 öldürmek istiyoruz derler
rambo aktaş55'i tanıdığı için çok korkar ve çabucak oradan uzaklaşmaktadır ki o da nesi!!!
karşısında adoreco hyeeeyyyttttt diye bağırır açılın üleeen
Tam o sırada Battal Gazi'nin oğlu Kara Murat dalar aralarına . adoreco ne yapacağını bilemez haldedir.
birden aklına aslında karamuratın bir gay olduğu gelir...
bu arada aktas55 herşeyden habersiz yoluna devam etmektedirki onda nesi.
arkasında bi ton gay
burnuna pis kokular gelmeye başlar anlarki yanlız değildir. ama daha önce karşılaşmadığı bir cinsle karşı karşıyadır.
Arkasına bir dönerki oda nesi???
RaCoN onu uyarmak ve yardım etmek için aktas55'in yanına koşarak yaklaşmaktadır.
ve ortaya birden süper kahraman crazytown_ çıkar o müthiş peleriniyle ve önündeki c harfi olan kostümüyle ve aktaş55'e derki....
çaktırma ben süper kahraman kılığına girip onları korkutmaya geldim der...
O sırada sokaktan serseri görünümlü herifin biri geçmektedir her haliyle Alilerin tarefından görünmektedir Gaylerin arkasına geçer ve birden üzerindekileri atar o donanim haber ajansından tramp mine (serseri mayın) dır makineli tüfeklerle gayleri yaylım ateşine tutar (kusura bakmayın biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim)
kalp krizinden ikiside olür.
bu arada papai Yenigineden Aktaş55'in Somali ASıllı İrlanda Vatandaşı Kuzeni 9.Enrico Gelir Cenazeye