Şimdi Ara

Oyun Oynamak Notebooka Zarar Verir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 klavyeye zarar verme özellikle futbol oyunlarında
    2 fanın çalşmasına dikka et yani fanın önünü kapama

bunun dışında istediğini yapabilirsin

• Zarar verecek olsa bu kadar notebook alan firmaların başına üşşürdü. Sadece gaza gelip aleti kırma riski var. Onun dışında bir problem olmaz.
  • ben gamepad aldım ama genelde klavyeyla oynuyorum.çünkü pes6 da klavyeyle top player seviyesinde gamepad de 2 alt seviyesinde oynayabiliyorum
  • Vermez tabi ki nie versin sırf oyun için üretilen laptoplar var..Yalnız 10 tl ye bi klavye almalsısn.. Ben öyle oynuorum yaş 22 hala bırakamadım şu oyunları
  • benim kuzen 30 yaşına geldi ps3ü çıkar çıkmaz singapurdan getirdi.bu arada ben kablosuz klavye mouse seti almayı düşünüyorum.mouse en az 1200dpi seviyesinde bi set biliyomusunuz
  • klavyeye zarar vermezseniz hicbir sorun olmaz
  • Ben laptopta strateji gibi sistemi kasmayan oyunlar oynuyorum. Ve oyun öncesinde notebook hardware control programı ile işlemcinin maksimum hızını düşürüyorum. Böylece işlemci deli gibi ısınamıyor dolayısıyla fan da sürekli dönmüyor. Bu şekilde, aslında işlemci gücüne tam ihtiyaç duymayan ama benim gibi sınırlamadığınız takdirde işlemcinin tam yükünde çalışacağı oyunlar oynuyorsanız kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

benim kuzen 30 yaşına geldi ps3ü çıkar çıkmaz singapurdan getirdi.bu arada ben kablosuz klavye mouse seti almayı düşünüyorum.mouse en az 1200dpi seviyesinde bi set biliyomusunuz

40 yaşında olup facebookta çiflik oyunları oynayanlardan çok daha iyi olduğu kesin :D
  • Arkadaşlar acil yardım edecek birisi varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, verir. İspatını istersen şu anda bu satırları yazıyor...

Günde 2-3 saate çıkan Counter Strike keyfim bir süre sonra laptopumun aşırı ısınmasına neden olmaya başladı. Cahildim, dünyanın rengine kandım... Pardon bu yanlış oldu. Cahildim, soğutucu kullanmıyordum. "Noolcek yea" diyordum. Bir süre sonra laptopum aniden kapanmaya başladı (tabii ki oyun sırasında). Vazgeçmedim, yine oynadım, en sonunda hiç açılmaz oldu :) Servise verdim, tümleşik anakart-ekran kartını yakmışım. Yenilemek için 900 lira istediler, sonuç olarak yeni laptop aldım, babayı da yanında verdiler.

Soğutucu (ama gerçekten soğutanlardan, bazıları sadece osuruyor) kullanırsan ve içindeki tozları gidip yılda bir temizlettirirsen bir nebze cihazını korursun. Ama laptopun oyun oynamaya aşırı tepki veriyorsa emin ol ki yaptığın tek bir atın sırtına 5 kişi binmek gibi, ya da 4 kişilik asansöre 6 kişi binmek gibi birşey. Var dur, muhakemesini sen yap.

İyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.