Şimdi Ara

Oyun Oynanmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 aydır oyunda ağır lag var.Bir kaç gün önce kesilmişti geri geldi.Grafiklerim 4:3-800:600 ancak hep aynı dakikalar kasıyor.Giriyorum oyuna 7 dakika sonra kasıyor 1 dakika sonra düzeliyor ardından hep aynı dakikada kasıyor.Napıcam beyler?Bir ara hiç kasmazdı?Tüm telefonların wifi'lerini bile devre dışı bıraktım olmuyor çıldırıcam yardım edin...

• bende hiç sorun yoktu dün lag olmaya başladı bugünde girdigim her oyunda 10-15. dakikalar arası dc yiyorum deli olcam maç atamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

bende hiç sorun yoktu dün lag olmaya başladı bugünde girdigim her oyunda 10-15. dakikalar arası dc yiyorum deli olcam maç atamıyoruz

2. Kez abandon yedim lag yüzünden 2 günde güncelleme gelecek onun habercisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer son 1 hafta değil 1 ay diyorsan muhtemelen oyun dosyalarında ya da bilgisayarında bir sıkıntı vardır.Oyun dosyalarında olması daha muhtemel.Silip yüklemeni tavsiye ederim.Eğer son zamanlarda olduysa bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor.Server'larda sıkıntılar var zannediyorum.Tavsiyem bir bot oyunu oynaman.Eğer kasma devam ediyorsa sıkıntı sendedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 31 Temmuz 2014; 1:07:32 >
  • bilgisayardan kaynaklı bir problem diye düşünüyorum. laptopumda win8 kurulu iken 7-8 dakikada bir oyun 10-11 saniye donup normale dönüyordu, win7ye çevirdiğimde en ufak problem yaşamadan oynayabiliyorum.
  • Beyler Driver'ı güncelledim ilk 15 dk çok iyi gitti 0 kasma sonra bir anda kastı oyundan attı yeniden bağlandım.10 dkda bir kasmaya devam etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

Beyler Driver'ı güncelledim ilk 15 dk çok iyi gitti 0 kasma sonra bir anda kastı oyundan attı yeniden bağlandım.10 dkda bir kasmaya devam etti.

Ekran kartı güncellemelerini kaldır,aygıt yöneticisinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

Orijinalden alıntı: Pangerr

Beyler Driver'ı güncelledim ilk 15 dk çok iyi gitti 0 kasma sonra bir anda kastı oyundan attı yeniden bağlandım.10 dkda bir kasmaya devam etti.

Ekran kartı güncellemelerini kaldır,aygıt yöneticisinden

Tam anlamadım hocam?
  • virüs tarattır bir belki düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.