Şimdi Ara

oyun oynarken pc kapanıyor mavi ekran çıkıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben iyi bir oyuncuyum güzel oyunları takip ederim bende yüklü bir çok oyun var... hepsinide sorunsuz bi şekilde oynuyorum ama gelgelelim flat out 2 ye oyunu oynuyorum ama multiplayer oynarken birden pc kapanıyor ve mavi ekran çıkıyor hata aynen bu bizzat fotosunu çektim... neden oluyor anlamadım heryerde aradım bu sorunun çözümünü herkes ya ramdan dir diyor yada virüs vardır diyor ama bunların hepsini denedim ramım 512mb 400mhz sorunsuz çalışıyor ekran kartı diceksiniz oda Nvidia GefOrce FX 5200 128Mb onunda sorunu yok ama anlamadım neden oluyor format da çektim yine aynı sadece belli oyunlarda yapıyor böle lütfen yerdım edin yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum herkese ii günler...
    NOT:bu sorunun donanım kaynaklı oldugunu düşündügüm için buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo888 -- 26 Ocak 2007; 15:40:23 >

• alcxsens.sys dosyası da ne olaki? Bi ihtimal ses kartının olabilir mi acaba? biosta ses kartını disable edip bi denesen bişey değişir mi??... kim bilir...
  • Pm attım bi bak umarım işin görülür buraya sonucu yaz ki başına bir daha gelen olursa bilsin.
  • bahsedilen dosya ses kartına ait sistem dosyası

çipset sürücülerini güncellemek belki çözüm olabilir.

reset ve mavi ekran sorunlarıyla ilgili hazırladığım rehbere websitemden erişebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşerkkür ederim ilgilenenede ilgilenmeyenede sorunu %100 çözdüm bu konu burada kapanmıştır sorunun çözzümü degerli arkadaşlarımın da dediği gibi ses kartı driver ini güncelleştirmek ben yaptım ve sorun düzeldi dostların hepinize minnettarım sağlıcakla kalın Türkiye'nin en geniş forumu ve platformu donanımhaber....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo888 -- 26 Ocak 2007; 18:58:00 >
  • 1. ihitmal: Overclok (Bilgisayarda o/c varsa, o/c li parçaları eski hâline getirin)
    2: ihtimal: Hatalı bir sürücü (En son yüklediğiniz driverları kaldırıp yeniden ya da eski bir sürümünü kurun.)
  • .sys uzantısı driver dosyasıdır, muhtemelen bir driver bozuk ya da eskik kurulmuş. Oyun oynarken bunu yaptığına göre muhtemelen ekran kartı driverı olabilir.

Öncelikle sorunun yazılımsal olduğunu belirteyim, bununla ilgili PC'de ne varsa regedit te dahil olmak üzere kaldırıp ekran kartının güncel driverını kurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar lütfen nasıl yapacağımı söyleyin lütfen yaaa ram:1gb ,2.00ghz oyun oynarken pc kapanıyor mavi ekran çıkıyor aynısı yukarıdakinin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.