Şimdi Ara

Oyun oynarken takılma yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkdaslar yardım lütfen cod modern warfare 2 borderlands gibi oyunları oynarken oyunda 5-10 dakikada bir takılma oluyor 30 saniyeliğine sonra tekrar düzeliyor hep böyle oluyor neden oluyor acaba pc nin içini temizledim süpürge ile cektim tozları sildim ettim ama deyişen birsey yok yardım lütfen !!!

sistemim
    windows 7 64 bit

amd phenom 8450 triple-core 2.10 ghz
    2gb kingston ram
    ati hd 3870 512 ekran kartı sapphireninki

• ilk önce bu sisteme 2 gb ram az değil mi? işlemci ısısını ölçen bir program ile donma anlarından hemen önce ısı ölçümü nedir bir kontrol ettir normal mi. bir de antivirüs varsa, artık oyun modları oluyor o şekilde dene(kaspersky'de gördüm diğerlerini bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

ilk önce bu sisteme 2 gb ram az değil mi? işlemci ısısını ölçen bir program ile donma anlarından hemen önce ısı ölçümü nedir bir kontrol ettir normal mi. bir de antivirüs varsa, artık oyun modları oluyor o şekilde dene(kaspersky'de gördüm diğerlerini bilmiyorum)

Aynen katılıyorum sana @sezilen ' in dediklerine bak bakalım...
  • Yanlız cod4 mw2 hemen hemen 1 ile 1.5 gb ram istiyor ve senin oyun oyarken garanti altta programlarda açıktır kaspersky felan varsa sende antivirüs takılma, kasma, donma normaldir.
    Ekran kartıda yeterli olmayabilir tam olarak bilmiyorum onu ama genede fikirlerimi söyleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyCaptain18

Yanlız cod4 mw2 hemen hemen 1 ile 1.5 gb ram istiyor ve senin oyun oyarken garanti altta programlarda açıktır kaspersky felan varsa sende antivirüs takılma, kasma, donma normaldir.
    Ekran kartıda yeterli olmayabilir tam olarak bilmiyorum onu ama genede fikirlerimi söyleyeyim...

arkadaşım 2gb ram rahat yeter mw2 ye ayrıca ekran kartın yeterli olmaya bilir demişsin ben hd2600pro ile takılmadan oynuyorum kaldıki arkadaşta hd3870 var
    bence sorun 64bit işletim sisteminden kaynaklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dan-ger -- 17 Ocak 2010; 3:22:51 >
  • cevaplar için teskkürler 32 bit de bole sorun vermisti sonrada bunu kurdum tekrar oldu ekran kartımın daha uzun omrü var bence baska bi sorun var dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.