Şimdi Ara

OYUN OYNAYARAK PARA KAZANIN-UTOPYA ONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben kendi adıma konusayım oyunlara cok bagımlıyım, her türlü oyuna merakım vardı. ve oyunlara para harcamaktan da hiç cekinmedim bu zamana kadar. benim yeni yeni kesfettigim ancak insanların uzun zamandır yaptıgı bir Internet Marketing sistemi yani yatırım sistemi var. Bazı siteler bunu daha eğlenceli hale getirip oyun üzerinden yapmışlar.
    Araştırdığıma göre bunlardan en iyisi;

Ütopya online. KAYIT- http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=33c22a6e09

şimdi öncelikle, sisteme kayıt olduğunuzde size 100 ÜT veriyor. siz bu parayla direk saf inek alıyorsunuz.

Saatlik Süt Üretiminiz: 10 Litre Süt
    Saatlik Ütopya Kazancı: 0.1 ÜT
    Günlük Ütopya Kazancı: 2,4 ÜT
    Haftalık Ütopya Kazancı: 16,8 ÜT
    Aylık Ütopya Kazancınız: 72 ÜT

ÜT= ütopya parası

oyunda 4242 ÜT 1 YTL'ye tekabül ediyor.

oyuna baslayalı 2 gün oldu ve ilk sisteme girdiğimde ben ayda 72 ÜT kazanarak nasıl gelisecegim dedim. Cünkü en düşük inek fiyatı 100ÜT.
    lakin şöyle bir güzellik var ki sistem size 2 SAATTE BİR BONUS veriyor. bu bonuslardan baslangıcta 5-40 ARASI ÜT VERİYOR.benim şu an 3 saf ineğim var.

ayrıyetten her gece saat 12.00 da yenilenen bir YARIŞMA SİSTEMİ var. 5 kez katılma hakkınız var her seferinde size random sayılar veriyor şansınıza. bunların toplamı en yüksek olan ilk 20 ye ÖDÜL ÜT VERİLİYOR.
    1. 250 ÜTOPYA - 2. 200 ÜTOPYA - 3. 150 ÜTOPYA - 4. 125 ÜTOPYA - 5. 100 ÜTOPYA - 6. 90 ÜTOPYA - 7. 80 ÜTOPYA - 8. 70 ÜTOPYA - 9. 60 ÜTOPYA - 10 - 20. 50 ÜTOPYA

oyunun bir diğer güzel yanı diğerlerine göre DEPO sisteminin bulunmaması. diğer sitelerde saat başı girip mahsullerinizi(süt,yumurta vb) toplamanız gerekirken burda böyle bi sistem yok. istersen 2 ay girme o süt her türlü arttıkça gidiyor

Bir diger olanak sayfanın sag altında Chat sayfası var. online olan herkesle sohbet edebilir, sorularınız varsa sorabilirsiniz. oyun çok basit.

Oyunun en güzel özellikleridnen biride KOLONİ SİSTEMİ. bu sistem ile arkadaslarınızla beraber hızlıca gelisebilir daha fazla para kazanabilirsiniz.

oyunda kendinizi daha hızlı gelistirmek isterseniz makul fiyatlar karsılıgında ÜT satın alabilir, gelirinizi arttırabilirsiniz.

EĞER YATIRIM YAPMAK İSTEMEZSENİZ DE KORKMAYIN. BİRAZ ZAMAN ALIR FAKAT YİNEDE GELİR ELDE EDERSİNİZ.
    YETERKİ 2 SAATTE BİR OLAN BONUSLARI KAÇIRMAYIN!!!!!!!!!

KAYIT LİNKİ:

http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=33c22a6e09

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.