Şimdi Ara

Oyun Parasi Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akbank hesabına Havale/EFT yolu ile ödeme alıyorum. Mesajla iletişime geçebilirsiniz.

Dilerseniz popmundopara@gmail.com mail adresinden de ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerburn7 -- 28 Şubat 2018; 18:6:6 >

• Günceldir. Satışlar devam ediyor.
  • ben arkadaştan para satın aldım. sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerburn7

Günceldir. Satışlar devam ediyor.

yüklü miktarda alım yapmak istiyorum ama öncelikle 5 tl lik bi çekim yapabilir misiniz ? bu hafta içinde 100 m civarı almayı düşünüyorum satıcı güvenilirliğine göre . pm atarsan sevinirim
  • Arkadaşlar Oyun parası, çocuk ve mekanlar satılmaya devam ediyor.

330M para- 110 TL

19 yaşında
    16 yaşında
    15 yaşında
    14 yaşında
    13 yaşında
    11 yaşında

evlatlık verilebilecek 4 adet çocuk bulunmakta, ayrıca içinde bir adet 19 bir adet 16 yaşında bulunan yetenekleri ve beden özellikleri mükemmel derecede geliştirilmiş çocukları olan ana karakterde satılıktır. ana karakterin beden özellikleri 3 tane mükemmel 1 taneside mükemmel olmak üzeredir, ayrıca yetenekleri tam geliştirilmiş ve yetenek yükselticisi durmaktadır. (karakter 230 günlüktür, 920 puanı var)(bütün kredili başarılar alınmıştır, şirket lisansı vs. hepsi alınmıştır.)

ana karakterle beraber 6 çocuğuda alırsanız ; (ayrıca içinde 100M e yakın unique eşyalar, kredili ev ve 8 odası olan ev verilecektir) toplam 700 TL ye bırakacağım.

en düşük şartlarda çocuklar için bile (6sı); 15bin kredi üzerinde para harcamanız gerekir) + ana karakter ve başarıları katarsak sadece çocuklar ve ana karakter 15-20bin kredi arası tutar.

+ olarak parada girdiğinde ve 8 odalı ev zaten istediğim fiyatın çok üzerinde rakamlar ortaya çıkıyor.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanolinsan41 -- 27 Nisan 2016; 14:50:25 >

• arkadaştan bende para satın aldım. tamamen güvenilir
  • Mesajlarınızı bekliyorum başık günceldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satın aldım güvenilirdir
  • Satışlar devam ediyor. Artık Paypal üzerinden ödeme alamıyorum. Yalnızca Akbank hesabıma EFT/Havale yolu ile ödeme yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar devam ediyor.
  • Oyun parası satışlarına devam ediyorum.

100m oyun parası 30 TL'dir.

Ödeme Akbank hesabına Havale/EFT yolu iledir.
  • powerburn7 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hala satış devam ediyoer mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.