Şimdi Ara

Oyun PC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşlemci amdyse zaten o kart intel.Ama intel işlemci düşünüyorsanız alınabilir.Ama 40 tl daha verip bunu almanız daha iyi olur.http://www.vatanbilgisayar.com/z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhzoc-dvihdmi-anakart.html
  • hocam ikinizin de önerdiği anakartlarda bazı farklılıklar var bilemediğim için size soruyorum. anakart işlemci teknolojisi celeron ve i7 olarak farklılaşıyor öncelikle. bir de kasa yapısı micro atx ve atx şeklinde.

ayrıca Protaunter hocam siz oc anakart öneriyorsunuz ama ben i5 4440 işlemci ve 8gb ddr3 hyberx kingston ram + r9 280 dualx ekran kartı kullanmayı planlıyorum ocli anakart bu şartlarda ne kadar faydalı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

hocam ikinizin de önerdiği anakartlarda bazı farklılıklar var bilemediğim için size soruyorum. anakart işlemci teknolojisi celeron ve i7 olarak farklılaşıyor öncelikle. bir de kasa yapısı micro atx ve atx şeklinde.

ayrıca Protaunter hocam siz oc anakart öneriyorsunuz ama ben i5 4440 işlemci ve 8gb ddr3 hyberx kingston ram + r9 280 dualx ekran kartı kullanmayı planlıyorum ocli anakart bu şartlarda ne kadar faydalı olur?

Lga 1150 soket anakartlar seçmelisiniz, arkadaşın önerdiği anakart 2 ekstra ram slotundan başka fayda sağlamaz sizin için micro-atx anakartlar hem micro-atx hem de atx kasalara takılabilir, atx anakartlar ise sadece atx kasalara takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 28 Mayıs 2014; 15:28:21 >
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    işlemci teknolojisindeki i7 vs celeron farkı nedir peki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

işlemci teknolojisindeki i7 vs celeron farkı nedir peki hocam?

Vatan rastgele dolduruyor, işgüzarlık işte, Soket 1150 anakartlar tüm soket 1150 işlemcilerle uyumludur.
  • soul calibur S kullanıcısına yanıt
    çakallar :D

ama fiyatları piyasa standartlarına çekmişler. ankara nova bilgisayardan pc 2100 tutuyor burda 2020 civarı
  • sürekli güncelleme yaparak en son bu aşamaya geldim bütçeyi artırmış oldum ama uzun vadede benim işimi görür gibi :D 2014-2015 oyunlarını istediğim seviyede oynayıp sonları yıllarda orta seviyede de olsa oyun performansı iyi olacak bir pc yapıp ilerde modifiye ile uğraşmaktan kurtulayım dedim :D

Oyun PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursatowen -- 29 Mayıs 2014; 18:17:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.