:) Kırmızı konusumu seni tereddütte bırakıyor... gidip görün derim ekran çerçevesinde hafif bir kırmızılık var okadar. güzel monitördür ama beğenmememniz durumunda stoklar baya azalmış görünüyor vatanda ordan görüp bakıp deneyip bir model almanız faydalı olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
:) Kırmızı konusumu seni tereddütte bırakıyor... gidip görün derim ekran çerçevesinde hafif bir kırmızılık var okadar. güzel monitördür ama beğenmememniz durumunda stoklar baya azalmış görünüyor vatanda ordan görüp bakıp deneyip bir model almanız faydalı olacaktır
Teşekkürler.
Anakart hakkında da yardımcı olur musunuz
970 soket almayı dünüyorum asrock 970 extreme 3 iyi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: brianfree98
quote:
Orijinalden alıntı: krmeren123
Hocam 7870XT cillop gibi karttır. Sorunları var mıdır vardır. Sorunlar seni rahatsız eder mi , performansı düşürür mü kesinlikle hayır. 7950 lere kafa tutan bir karttır. Ben kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim.
Kullanan biri olarak ne gibi sorunları olduğunu söyler misiniz?
Kulaklık takarak oynayan biriyseniz rahatsız etmez sizi. Ama ben oyun oynarken headset fln fazla kasan biri değilim direk hoparlörle oynuyorum. Ve beni oldukça rahatsız ediyo ses. Özellikle oyunda ses azaldığında kendini belli ediyo. Ama dediğim gibi kulaklık kullanıyosanız duymazsınız.
Bishey
kullanıcısına yanıt
Sağolun, anakart konusunda bilgin var mı? Asrock extreme 3 iyimidir?
yardım edecek yok mu*?
brianfree98B
kullanıcısına yanıt
8350 veya 6300 al 8320nin sana 6300den fazla katacağı bişe yok
SSD eklesen iyi olmaz mı sistemi kurarsın hızlı açılma vs. böyle güzel bi sistemde gerekir bence tabi senin seçimin diğer konularda öneri verebilecek kadar bilgiye pek sahip değilim ama sistemin güzel hayırlı olsun
Anakart olarak ne alabilirim. 970 Extreme 3 iyi midir ? Yeter mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme