kardeşim bende sistem topluyorum senin gibi. limitlerimizde hemen hemen aynı. DVI diye kendini paralamışsın ama bence gereksiz şimdilik.. he bütçe konusunda sıkıntı yok diyosan orası ayrı, kesinlikle al derim. BENQ 220HDA işini görürdü en az 2 sene..
sistemin güzel şuan.. kafanı fazla kurcalayıp gereksiz yere aşma bütçeni.
ayrıca; hdd yi wd 500 gb sata2 32mb caviar black kasayı da aerocool 600w modellerinden biri ile değiştirirsen süper olur.
seninle isteklerimiz hemen hemen aynı.benim sisteme bi göz at derim.. hayırlı olsun şimdiden..
quote:
Orijinalden alıntı: oldboyz
kardeşim bende sistem topluyorum senin gibi. limitlerimizde hemen hemen aynı. DVI diye kendini paralamışsın ama bence gereksiz şimdilik.. he bütçe konusunda sıkıntı yok diyosan orası ayrı, kesinlikle al derim. BENQ 220HDA işini görürdü en az 2 sene..
sistemin güzel şuan.. kafanı fazla kurcalayıp gereksiz yere aşma bütçeni.
ayrıca; hdd yi wd 500 gb sata2 32mb caviar black kasayı da aerocool 600w modellerinden biri ile değiştirirsen süper olur.
seninle isteklerimiz hemen hemen aynı.benim sisteme bi göz at derim.. hayırlı olsun şimdiden..
cidden kendimi paraladım Saol rahatlattın beni ^^ zaten dvi sız alıcak olsam senin tavsiye ettiğin LCD yi alıcaktım şimdi tam emin oldum Ama şöylede düşünmüyor değilim ; koskoca 5850 alıyoruz ama dvi dan yararlanamıyoruz Genede uygun fiyatlı bir dvi destekli bir LCD önerilerine açığım