Şimdi Ara

Oyun performansı için VDSL mi ADSL mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
26.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mesela ben 16 mbitlik tarifeyi kullanııyorum.
    Benim upload sınırım 2Mbit olarak belirleniyor.
    Burada 8 e 1 oranı var. Diyorlar bu Doğru mu???
    Doğruysa peki bu oranı ttnet yada süperonline koruyor mu?
    Eğer bu hesap doğru ise
    Meselâ 24 mbitlik vdsl'e geçince (ki zaten aynı fiyat) orandan dolayı 3 Mbite çıkıyor mu benim upload hızım ?
  • Cevabı buldum arkadaşlar
     Oyun performansı için VDSL mi ADSL mi?

Bi an önce ttnetten kurtulmak gerek
  • maxemilian kullanıcısına yanıt
    hocam rica etsem bide frankurta ping atarmısınız merak ettim
  •  Oyun performansı için VDSL mi ADSL mi?

yalnız yukarıdaki değerler alıntı benim hattıma ait değil
    FR: Frankfurt, Germany, Frankfurt, Germany, 144.76.204.44, 2a01:4f8:200:5123::1.
  • Selâmün aleyküm herkese.Benimde birkaç sorum var...Şuan 24mbit fibernet abonesiyim ama evime 14Mbps adsl2+ sinyali alıyorum.
    Bu konuda defalarca şikayette bulundum ama bir karşılık alamadim.Surekli bakır kablo olduğu icin bundan yüksek zaten alamazmisim.
    Peki en azindan vdsl sinyali olması gerekmiyor mu?Bana vdsl hizmeti vermeleri gerekmiyormu? Tüm bunları geçtim; Bende Superonline musteri hizmetlerini aradim.Altyapinin ttnetin aynısı olduğunu öğrenince peki ne farklı olacak diye sordum.Bizim sinyal gücümüz daha güçlüdür diye cevap verdi.Bunun aslı varmıdır,doğrumudur?
    Anlaşılan benim mahallede fiber alt yapısı yok.En azından mahalle santraline kadar vdsl.Ondan sonra eve kadar bakır hat.Superonline'a geçersem memnun kalirmiyim yoksa gelen gideni aratirmi?ikinci bir seçenek ise ttnet hipernete
    geçsem bi fark olurmu. Benim asil sıkıntım online oyun oynadığım icin yüksek ping büyük sorun oluyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir ne yapmaliyim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.