Şimdi Ara

oyun programlama unity3d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insallah unity3D ogrenmeyi istlyorum ilerde ama neleri ogrenmeliyim basta nasil bir sira izlemeliyim hic bir bilgim de yok boyle seylerin hemen olmayacagini da biliyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

C
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

C
    />

saolun ben de oyle dusunuyordum biraz arastirdigim kadariyla ilerde peki c# in disinda bir sey ogrenmem lazim mi grafikler icin maya,3ds max v.b

• Modelleme icin Blender (Ticari olarak bedava), aninda .blend dosyasini Unity Projesine surukle birak bayagi basit.

Dil olarak Javascript oneririm. Cunku Javascriptte, C# pluginlerini direk sorunsuz olarak kullanabiliyorsun, ama tersini yapmak istersen cok sorunlu oluyor. Ayrica javascripte yatirim yapmakta yarar var.
  • herkese cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin

• peki unity3d disinda onerebilceginiz motor var mi malum unity bedava kullanilamiyor

• Unity3D bedava, hatta android ve iphone surumleri bile bedava. Istersen Pro alip advanced ozellikleride kullanabilirsin ama cok gerekli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Unity3D bedava, hatta android ve iphone surumleri bile bedava. Istersen Pro alip advanced ozellikleride kullanabilirsin ama cok gerekli degil.

hadi ya parali diye biliyordum ben simdi bedava unityden uygulama yapip markete verebilir miyim mesela

• xlash X kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsin. 100bin $ para kazanırsan Unity 3bin $ para istiyors senden.

Öte yandan kesinlikle Unity3D + C# + Visual Studio 2012 tavsiye ederim. C# öğrenmen Microsoft' un .NET teknolojisini öğreniyor olman demek, bu sana başka kapılar da açabilir. ( Örn, Web Programcılığı, Masa Üstü Programclığı vs. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

Öte yandan kesinlikle Unity3D + C# + Visual Studio 2012 tavsiye ederim. C# öğrenmen Microsoft' un .NET teknolojisini öğreniyor olman demek, bu sana başka kapılar da açabilir. ( Örn, Web Programcılığı, Masa Üstü Programclığı vs. )

saolun hocam bilgilendirdiginiz icin

• quote:

Nası ?
  • C# ASP.NET JAVA JAVASCRIPT
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

Nası ?

Ne nası?
  • Unity de C# yerine C++ kullanabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: developer1

Unity de C# yerine C++ kullanabilirmiyim ?

Programın içinde C#, javascript, Boo yazmaktadır. Büyük ihtimal sanmam. Olsa bile en çok kaynak js ve c#ındır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.