battle.net den diablo 3 ü satın aldıgım zaman bana key gibisinden bişey mi geliyo ? oyunu benim mı kurmam laızm ?
oyunu battle net ten indiriyorsun. mail inede key geliyor onuda battle net e girerek oyunu aktif ediyorsun.
Kobrakai
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
oyunu battle net ten indiriyorsun. mail inede key geliyor onuda battle net e girerek oyunu aktif ediyorsun.
hemen gelmiyor galiba şuanda satın aldım fakat gelmedi ne kadar süre beklemem gerekiyor bilginiz varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: AusteRe
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
hemen gelmiyor galiba şuanda satın aldım fakat gelmedi ne kadar süre beklemem gerekiyor bilginiz varmı ?
Bana anında gelmişti.
AusteRe
kullanıcısına yanıt
Merhaba, üye olup Battle.net üzerinden aldığınız oyun zaten kayıtlı olur, key gelmez; hesabınıza login olunca oyunun tanımlanmış ve indirilebilir olduğunu gömeniz gerekir...
quote:
Orijinalden alıntı: AusteRe
battle.net den diablo 3 ü satın aldıgım zaman bana key gibisinden bişey mi geliyo ? oyunu benim mı kurmam laızm ?
KEy gelmez , Hali hazırda bir accountun var satın aldıgına göre , o account a direk olarak oyun eklenir..Summary sekmesinden ekli oyununu görebilirsin ve gene aynı sayfada , battle NET app var oyunların kısmında gözükür onu indir. O battlenet game launcher dır ...O zaten otomatik indirecek ekli oyunun varsa ...INSTALL a tıklaman yeter :D
quote:
Orijinalden alıntı: Khoradasein
Merhaba, üye olup Battle.net üzerinden aldığınız oyun zaten kayıtlı olur, key gelmez; hesabınıza login olunca oyunun tanımlanmış ve indirilebilir olduğunu gömeniz gerekir...
doğru olaiblir ben gift yoluyla aldığım için key geliyor diye söyledim :)
teşekkür ederım herkese :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme