Şimdi Ara

Oyun satın alma hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battle.net den diablo 3 ü satın aldıgım zaman bana key gibisinden bişey mi geliyo ? oyunu benim mı kurmam laızm ?

• oyunu battle net ten indiriyorsun. mail inede key geliyor onuda battle net e girerek oyunu aktif ediyorsun.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

oyunu battle net ten indiriyorsun. mail inede key geliyor onuda battle net e girerek oyunu aktif ediyorsun.

hemen gelmiyor galiba şuanda satın aldım fakat gelmedi ne kadar süre beklemem gerekiyor bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AusteRe

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

oyunu battle net ten indiriyorsun. mail inede key geliyor onuda battle net e girerek oyunu aktif ediyorsun.

hemen gelmiyor galiba şuanda satın aldım fakat gelmedi ne kadar süre beklemem gerekiyor bilginiz varmı ?

Bana anında gelmişti.
  • AusteRe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üye olup Battle.net üzerinden aldığınız oyun zaten kayıtlı olur, key gelmez; hesabınıza login olunca oyunun tanımlanmış ve indirilebilir olduğunu gömeniz gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AusteRe

battle.net den diablo 3 ü satın aldıgım zaman bana key gibisinden bişey mi geliyo ? oyunu benim mı kurmam laızm ?

KEy gelmez , Hali hazırda bir accountun var satın aldıgına göre , o account a direk olarak oyun eklenir..Summary sekmesinden ekli oyununu görebilirsin ve gene aynı sayfada , battle NET app var oyunların kısmında gözükür onu indir. O battlenet game launcher dır ...O zaten otomatik indirecek ekli oyunun varsa ...INSTALL a tıklaman yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, üye olup Battle.net üzerinden aldığınız oyun zaten kayıtlı olur, key gelmez; hesabınıza login olunca oyunun tanımlanmış ve indirilebilir olduğunu gömeniz gerekir...

doğru olaiblir ben gift yoluyla aldığım için key geliyor diye söyledim :)
  • teşekkür ederım herkese :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.