Arkadaşlar bilgisayar başında zaman geçirmek zorlaştı. Bitirmediğim fps kalmadı. Şimdi çizgi film oyunlarına yöneldim. Pokemon fire red oyununu oynamıştım eskiden elite four u yenmiş rival i geçememiştim. Fire Red save imi kaybettim başından her görevi yapmaya üşeniyorum. Şimdi yeniden başlamak istiyorum emulatörle oynanan en iyi pokemon oyunu nedir veya firered e devam mı etmeliyim ?
Black and White bunlardan birini oynamalısın
Bence Black ya da White'dan önce Diamon ya da Pearl oyna derim ama Black ve White çok iyi oyunlar
ben sadece 1. nesil pokemonları biliyorum ona göre tavsiye edermisiniz :D
Pokemon Emerald 3. nesil ama zorluk çekmezsin anlamakta.
Emerald a baktım ve sonradan bişeyler tanıdık geldi... Farkettim ki bu oyunu da bitirmişim :D <3 Mudkip
O zaman LeafGreen oyna ama FireRed'ten pek bir farkı yok gibi.
bak kardeş sana nesillerine göre söyliyim ben öyle oynadım çok iyi 1.nesil Fire red(oynamışsın) 2.nesil Gold 3.nesil Emerald 4.nesil Platinum 2.nesil Heart Gold (bunun grafikler biraz daha iyi oynuyacaksan emeralddan sonra oyna) 5.nesil White/Black sana kesin tavsiyem bu sıraya uy pişman olmazsın ben bu sırayla oynadım
warfare 1944 <----- Bunu oyna kardeş süper bitirdim oyunu
Emerald'tan sonrası sarmıyor boşuna uğraşma yani o pokemon havasını başka hiç bir yerde yakalayamazsın malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme