Şimdi Ara

Oyun sırasında pc birden kapanıyor (yeni pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD FX 8150 Black edition 3.6 ghz

ASUS M5A99XEVO anakart

Cosair XMS3 8 gb ram 2*4

WD Caviar Green 1tb hard disk

Thermaltake Commander 700w kasa

Powercolor hd 7870 pcs 2gb 256bit ekran kartı

Phılıps 21''5 monitör

Windows 8 64 bit

Acaba psu mu yetmiyor Call of duty modern warfare2 de bile 5 110 dk sorna kapanıyor 2 3 dk açılmıyor sizce nedendir??
    Daha 2 günlük pc kafayı yicem

• ısınmadan olabilir belki ısı derecelerini konrol edip buraya yazabilirmisin?
  • işlemci şuan 12 15 derece arasında ekran kartıda 24 25 gözüküyor ama benim şüpelendiğim ya psu oda 700w yada win 8 yeni olduğundan mı acaba? ısınma değil herhalde ama tam bilmiyorum
  • psu oldgnu zannetmiyorm da acaba oyunda mı bi hata var ? sistem ii atmaması lazım seni:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RMS

psu oldgnu zannetmiyorm da acaba oyunda mı bi hata var ? sistem ii atmaması lazım seni:(

şimdi denemek için euro truck similator 2 ye g,rdim işlemci 44 derece ekran kartı 53 55 derece oluyor bu normal mi?
  • 50dereecye kadar normaldr aslında niye o kadar ısınıyo bi ara termal macun diye bişidn bahsediliodu ama pc yeni diıosn o da olmaması lazım
  • Aynı şey benim de başıma geliyor ara sıra, aşırı ısınmadan dolayı makine kendini korumak için yapıyor bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemin gayet iyi anlayamadım .
  • benim düşüncem psu kaynaklı olabilir. böyle bir sistemde 80+ özellikli bir psu ve kasa içi hava silkülasyonu şart yoksa sistemten verim alamayabilirsiniz, benim sistemim imzamda yazıyor gayet memnunum kasada toplam 6 fan çalışıyor sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr85fb

Arkadaşlar sistemim

AMD FX 8150 Black edition 3.6 ghz

ASUS M5A99XEVO anakart

Cosair XMS3 8 gb ram 2*4

WD Caviar Green 1tb hard disk

Thermaltake Commander 700w kasa

Powercolor hd 7870 pcs 2gb 256bit ekran kartı

Phılıps 21''5 monitör

Windows 8 64 bit

Acaba psu mu yetmiyor Call of duty modern warfare2 de bile 5 110 dk sorna kapanıyor 2 3 dk açılmıyor sizce nedendir??
    Daha 2 günlük pc kafayı yicem

Sorunun çok bütük ihtimalle Windows 8 işletiminden kaynaklanıyor aynı sorunu Windows 8 Geliştirici versiyonunu kullanırken yaşıyordum ve windows 7 ye dönmeye karar verdim sorun kalmadı. :) Sanırım 8 henüz stabil değil

• hocam yeni pc kurulurken işlemci soğutusunun alt kısmında macunun sürüldüğü yerde jelatin oluyor dikkat edilmezse metal kısımla değilde jelatinle takılıyor. bi kontrol et istersen. benimde başıma geldi ne olduğununu bulamamıştım durup dururken kapanıyordu sonra sorun bu çıktı :)
  • Hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim benim tahminimcede win 8 den dolayı ama extra bir fan alıcam kasaya yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.