Şimdi Ara

Oyun sistemi hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • Şuna yakın bir şey toplayabilirsin. Eline para geçince ikinci 8gb lık modülü alırsın.
    https://www.itopya.com/Mars-M1060OC16-R5-1600-MSI-GTX1060-OCV1-6GB-8GB-DDR4-240GB-SSD-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Edit: şu anda ekran kartı piyasası karışık biraz beklemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 22 Haziran 2017; 14:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Şuna yakın bir şey toplayabilirsin. Eline para geçince ikinci 8gb lık modülü alırsın.
    https://www.itopya.com/Mars-M1060OC16-R5-1600-MSI-GTX1060-OCV1-6GB-8GB-DDR4-240GB-SSD-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Edit: şu anda ekran kartı piyasası karışık biraz beklemeni öneririm.

anakart seçiminde b350 serisi ile x370 arasındaki fark nedir fiyat farkı yüksek ama anakarttan çok anlamıyorum.

• kubilay013 K kullanıcısına yanıt
    Çok fazla overclock ile ilgili misiniz? X370 te sli seteği var ve vrm lerin daha az ısındığı söyleniyor. Ryzen 5 ile genelde b350 öneriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Çok fazla overclock ile ilgili misiniz? X370 te sli seteği var ve vrm lerin daha az ısındığı söyleniyor. Ryzen 5 ile genelde b350 öneriliyor.

Yok hayır bu ilk sistem toplayışım olucak o yuzden overclock ıle kısa vadede ilgileniceğimi sanmıyorum eğer anakartı b350 yaparsam birde ssd ekleyebilirim sisteme ve kasa hakkında bır fıkrın varmı ben fan mıktarından dolayı tercıh ettım

• Ekran kartı hakkında genel görüş 3 gb vramli almayın.Güncel oyunalarda yetmiyor 6 gb alın ama piyasası çok şişti gtx 1060 ın bekleyin ve mağazalara sorun stok durumunu bayramdan sınra fln ucuzlayabilir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Biraz daha para harcayarak kasa psu ikilisine NZXT s340+500w 80+psu almanızı öneririm. Oldukça kaliteli bir kasadır. Kasa psu ayrı ayrı alınması daha iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: roronoar

Ekran kartı hakkında genel görüş 3 gb vramli almayın.Güncel oyunalarda yetmiyor 6 gb alın ama piyasası çok şişti gtx 1060 ın bekleyin ve mağazalara sorun stok durumunu bayramdan sınra fln ucuzlayabilir ?

Yalnız 1060 3gb ve 6gb arasınd 600tl fark mevcut internette karsılastırma vıdeolarında fps olarak karsılıgını vermıyor bence

• Yalnız şuanda bile fiyat limiti beni zorluyo ben düşürmeyi bile düşünüyorum o yüzden kasa ve güç kaynağı birlikte almak zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay013 -- 22 Haziran 2017; 15:26:40 >
    Temmuz ortası gibi 1060 6gb ların tekrardan 1200 bandına düşeceğini tahmin ediyorum. Biraz beklemenizi tavsiye ediyorum. Olmadı rx580 alırsınız.

Bu arada 3 gb çok fark ediyor. 1080p de minimum 4gb gerekmeye başladı artık.

O zaman öyle alacaksınız. Başka çare yok.

• Sanırım en mantıklısı şuanda biraz beklemek hem doların durumunun hemde stokların rahatlamasını beklemek eğer hem dolar düşer hem stoklar çoğalırsa düşen fiyatlar ile daha farklı bır sıstem toplanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay013 -- 22 Haziran 2017; 15:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.