sistem için sabit disk olarak seagate momentus xt 500 GB 2,5" (SSD Hibrit) alıcam veya elimde bulunan 2 adet 1 TB'lık seagate (SATA2 NCQ 7200 32MB ST31000528AS) hard diskler ile birlikte kullamak için 64 gb lık SSD alıcam. Hangisini önerirsiniz? Ayrıca sistemde değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı?
hybrid dıskler ara gecıs cozumudur alınmaz sıstem kurulumu ıcın 64gb yetıyorsa ssd almalısın sıstem genel olarak ıyı alınabılır
Cevap için teşekkürler, 64gb üstü ssdler pahalı geldiği için 64'lük düşündüm. 64 gb lık kısmın büyük kısmını windows 7 dolduracak herhalde (çok yer kapladığını duydum), yani program ve oyunları diğer hard disklere yükleyeceğim sadece işletim sistemini ssd'ye kurmak çok performans artışı sağlar mı? Sadece işletim sistemini kurmak için ssd almaya değer mi?
oyun içinse 64gb ssd tavsiye etmiyorum asla bin pişman olursun oyun için en düşük 100gb alınmalı
benim tavsiyem eğer anakart sata3 desteği varsa hiç düşünme güzel bir sata3 disk al
Sabit Disk fiyatları bu ara uçtu resmen, işini görecek bir SSD al onlarında fiyatı uçmadan, şu işini görür diye düşünüyorum.
Bİ ÖNERİSİ OLAN FALAN DA YAZAR MI YADA OYUN İÇİN ALACAĞIM ÖZELLİKLERİ BEĞENMEYEN
yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler, 64 gb'tan yüksek kapasiteli ssdler bütçemi aşıyor anakart sata 3 destekliyor fiyat/performans açısından western digital Caviar Black 500 gb almam hybrid'ten daha mantıklı olacak sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme