Şimdi Ara

Oyun Sistemi için Sabit Disk Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyun amaçlı yeni bir sistem topluyorum, şu şekilde;

İŞLEMCİ AMD PHANOM II X4 955BE
    ANAKART ASUS M4A89GTD PRO/USB3
    EKRAN KARTI SAPPHIRE RADEON HD 6950 1 GB
    KASA CMSTORM SCOUT MESH PANEL 730 W
    SABİT DİSK SEAGATE MOMENTUS XT 500 GB SSD 2,5" veya Kingston 64GB 2.5 inç Sata2 V100 SSD
    RAM GEIL ENCHANCE CORSA 8 GB 1600 MHZ DDR 3 (2x4 GB)

sistem için sabit disk olarak seagate momentus xt 500 GB 2,5" (SSD Hibrit) alıcam veya elimde bulunan 2 adet 1 TB'lık seagate (SATA2 NCQ 7200 32MB ST31000528AS) hard diskler ile birlikte kullamak için 64 gb lık SSD alıcam. Hangisini önerirsiniz? Ayrıca sistemde değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı?

• hybrid dıskler ara gecıs cozumudur alınmaz sıstem kurulumu ıcın 64gb yetıyorsa ssd almalısın
    sıstem genel olarak ıyı alınabılır
  • Cevap için teşekkürler, 64gb üstü ssdler pahalı geldiği için 64'lük düşündüm. 64 gb lık kısmın büyük kısmını windows 7 dolduracak herhalde (çok yer kapladığını duydum), yani program ve oyunları diğer hard disklere yükleyeceğim sadece işletim sistemini ssd'ye kurmak çok performans artışı sağlar mı? Sadece işletim sistemini kurmak için ssd almaya değer mi?
  • oyun içinse 64gb ssd tavsiye etmiyorum asla bin pişman olursun
    oyun için en düşük 100gb alınmalı

benim tavsiyem eğer anakart sata3 desteği varsa hiç düşünme güzel bir sata3 disk al
  • Sabit Disk fiyatları bu ara uçtu resmen,
    işini görecek bir SSD al onlarında fiyatı uçmadan, şu işini görür diye düşünüyorum.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7535
  • Bende bilgisayar alıcam , alıcağım özellikler şu veya daha değişiği olabilir yardımcı olr musunuz
    İŞLEMCİ : INTEL Core i5 2400 Quad Core 3.10 Ghz 6mb Turbo 850 Mhz Gfx 1155p
    ANAKART : GIGABYTE INTEL H5673-D2-B3 H67 DDR3 1333 VGA GLAN RAİD 0,1,5
    EKRAN KARTI : MSI 1 GB GTS250 GDDR3 256 BİT 2XDVI HDMI NVDİA 16X
    RAM : HI-LEVEL 4 GB 2000 MHZ DDR3 SOĞUTUCULU PC RAM HLV-PC16000D3/4G
    KASA : GIGABYTE GZ 400W Siyah ATx Kasa x2
    TB : 1 terabyte harddisk

Bİ ÖNERİSİ OLAN FALAN DA YAZAR MI YADA OYUN İÇİN ALACAĞIM ÖZELLİKLERİ BEĞENMEYEN
  • yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler, 64 gb'tan yüksek kapasiteli ssdler bütçemi aşıyor anakart sata 3 destekliyor fiyat/performans açısından western digital Caviar Black 500 gb almam hybrid'ten daha mantıklı olacak sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.