Kodları ve tasarımı tamamen bana ait bir strateji oyun sitesi. www.fatihseniz.com Bir yerden araklama yok. Hazır sitelerden kopya yok. Forum sitesini dönüştürüp oyuna çevirme yok. Tamamen özgün. Ancak çok hatalar olması muhtemeldir. Tasarımı beğenmemiş olmanızda öyle. Geliştirecem bakalım ne olacak. Daha 3-4 ay önce PHP öğrenmeye başladım. Bakalım neler yapabiliyorum sitesi oldu birazda :D Ama 50 üyesi oldu bile. Sizlerde üye olun deneyin. Eleştirilerinizi beğenilerinizi yazın ona göre Siteyi geliştireyim. Teşekkürler... www.fatihseniz.com
Güzel gibi fakar bu asker alma olayı biraz gıcık olmuş tıkla başa dön bi daha tıkla falan çok zahmet verici onu asker sayısını yazıpda bir anda yapamıyormuyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: divxman
Güzel gibi fakar bu asker alma olayı biraz gıcık olmuş tıkla başa dön bi daha tıkla falan çok zahmet verici onu asker sayısını yazıpda bir anda yapamıyormuyuz ?
ewt ama ellerine sağlık sevdim..
quote:
Orijinalden alıntı: NinJaFu
ewt ama ellerine sağlık sevdim..
Alıntıları Göster
muhaha 3.yü yendim :D..
quote:
muhaha 3.yü yendim :D..
Alıntıları Göster
eksikleri var ama yeni başlayan biri için çok iyi olmuş özellikle asker alma olayını düzelt tebrik ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: daggerslay
eksikleri var ama yeni başlayan biri için çok iyi olmuş özellikle asker alma olayını düzelt tebrik ediyorum
Alıntıları Göster
ewt asker alma olayını ogame ve klansavaşlarındaki gibi yaparsan iyi olur bu arada şu saatlik gelirleri dakikalığa ayarlayabilirsen daha iyi olur bence ;)..
quote:
ewt asker alma olayını ogame ve klansavaşlarındaki gibi yaparsan iyi olur bu arada şu saatlik gelirleri dakikalığa ayarlayabilirsen daha iyi olur bence ;)..
Alıntıları Göster
başarılar oyun güzele benziyor
ellerine sağlıkhep böyle bi site diye diyidum
quote:
Orijinalden alıntı: deeniz_199
ellerine sağlıkhep böyle bi site diye diyidum
ya aga lütfen bana böyle oyunu nasıl yaptın bi öğret lütfen kulun kölen olim lütfen! bana bir php öğretenin dörbin yıl kölesi olurum!lütfen!aklımda çok güzel projeler var fakat bunu gerçekleştirecek imkan yok.aga pls bana öğret şunu msn adresim wawe.service@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: zambarotta
ya aga lütfen bana böyle oyunu nasıl yaptın bi öğret lütfen kulun kölen olim lütfen! bana bir php öğretenin dörbin yıl kölesi olurum!lütfen!aklımda çok güzel projeler var fakat bunu gerçekleştirecek imkan yok.aga pls bana öğret şunu msn adresim wawe.service@hotmail.com
Alıntıları Göster
valla çok güzel acayip beendim.
quote:
Orijinalden alıntı: KRALTHEODEN
valla çok güzel acayip beendim.
Alıntıları Göster
yalnız adam bas geri dön bi daha bas olayı nı ayarlasan tam süper olacak
quote:
yalnız adam bas geri dön bi daha bas olayı nı ayarlasan tam süper olacak
Alıntıları Göster
abi hele savaşta ekran falan titriyo ya süper
quote:
abi hele savaşta ekran falan titriyo ya süper
Alıntıları Göster
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi en kısa zamanda değerlendirecem. sayenizde daha güzel olacak inşallah...
quote:
Orijinalden alıntı: beelzebub
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi en kısa zamanda değerlendirecem. sayenizde daha güzel olacak inşallah...
Alıntıları Göster
Hiç de fena deil..
Ama strateji : (
Hiç rpg bi oyun yapmayı düşündünmü : )
quote:
Orijinalden alıntı: Archkael
Hiç de fena deil..
Ama strateji : (
Hiç rpg bi oyun yapmayı düşündünmü : )
Alıntıları Göster
Süper site
Ama bana php öğretirmisin.Süper bir fikrim var.Öğretisen seninle çok güzel bir site açarız.Msn mi pm at sor verem
quote:
Orijinalden alıntı: Axsel Mening
Süper site
Ama bana php öğretirmisin.Süper bir fikrim var.Öğretisen seninle çok güzel bir site açarız.Msn mi pm at sor verem
Alıntıları Göster
AGA aslına bakarsan senin sitendeki resimleri beğenmedim.şöle 3d resimler olsa falan diom,istersen tüm grafik arayüzünü senin için ücretsiz kurabilirim.tabi izin verirsen hatta lu anda hazırlıom.canın çekerse msn de konuşuruz.
wawe.service@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: zambarotta
AGA aslına bakarsan senin sitendeki resimleri beğenmedim.şöle 3d resimler olsa falan diom,istersen tüm grafik arayüzünü senin için ücretsiz kurabilirim.tabi izin verirsen hatta lu anda hazırlıom.canın çekerse msn de konuşuruz.
wawe.service@hotmail.com
Alıntıları Göster
arkadaşlar internetten php dersleri yazın php dersleri karşınızda
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
arkadaşlar internetten php dersleri yazın php dersleri karşınızda