Merhabalar arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.23 yaşındayım inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Yardım almak istediğim konu ise şu; Yüksek gelirli bir oyun sitesi kurmak istiyorum her masrafı(reklam,içerik,güvenlik vs)rahatlıkla karşılayabilirim.Oyun online olarak oynanacak oyun ise monopoly tarzı bir oyun olacak .Katılım ücretli olacak ve ödüller verilecek.Yani knight online vs gibi grafik,içerik vs kesinlikle getirmeyen belki bir okey sitesinden biraz daha ayrıntılı bir site olacak.Fakat site kurmak hakkında hiçbir bilgim yokSormak istediklerim ise; 1-Böyle bir siteyi kime veya hangi firmaya kurdurabilirim?(maddiyat önemli değil) 2-Oyun online olduğu için sürekli güncelleme ve ekleme yapmam lazım fakat bilgim yok hergün yapan kişi yada kurumdq yapamayacağına göre sorunu nasıl aşabilirim? 3-Yüksek güvenlik ve popülerlik için ne yapabilirim?
(kısacası fikrim var, maddi açıdan sıkıntım yok, fakat nasıl yapılacağına dair fikrim yok acil yardım ederseniz sevinirim)
Konu eski ama aynı konuda bilgi edinmek isteyenler için kısa bir açıklama yapayım. Hostwin olarak okey oyun işini profosyonel olarak karşınızda her zaman bir muhatab bulacagınız şekilde, orjinal yasal okey oyun appletimizi domaininize lisanslayıp, kendi okey oyun sitenizi kurmanızı sağlıyoruz. ister aylık kiralama yöntemi ile ister satın alma yöntemi ile masaüstü uygulamalı online üyelerinizin okey oyunu oynayabileceği bir site kurmak istiyorsanız eğer, bizimle iletişime geçiniz. Bu forumda soru soran arkadaşlara da cevapları gecikmeyecektir. Okey oyun scriptini https://www.hostwin.net/okey-oyun-hosting üzerinden inceleyebilir, demosunu test edebilir, admin panelini görebilir daha sonra siparişlerinizi verebilirsiniz.
Okey Oyun özellikleri
1-Gelişmiş admin panelli 2-Özel üyelik atayabilme 3-Özel masa satabilme 4-Her lobide 20 adet okey salon açabilirsiniz 5-Gelişmiş smiley seçenekleri 6-panelden ve oyun içerisinden oyuncu banlayabilme 7-Piyasadaki en seri kasmayan okey scripti 8-Kurulumu ve sonrası teknik destek 9-7/24 oyun içi radyo dinleyebilme ve kendi dj nizle yayın yapabilme 10-Radyo dj paneli ve istek paneli 11-Üyeler arası mesajlaşabilme 12-Oyun içi bilgi yarışması 13-Özel üyeleri sınıflandırabilme ve 5 çeşit renk verebilme ve diğer özellikler için iletişime geçiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme