Şimdi Ara

oyun sitesine moderator???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • extraoyuncu.com günde en az 5 paylaşım yapabilecek moderator arıyorum.
    4 moderator yeterli..

• ücretli mi çalışacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

ücretli mi çalışacak ?

yorum yok!!

• birde ücretli çalışsaydı:D ezmek için sölemiyorum:D
  • arkadaşlar yokmu mod olmak istyen. bide bana sitede yardımcı olabilecek yardımcı admin(co admin) lazım.
  • valla kardeşim ben önceden de sana söylemiştim. ben yardımcı olurum ama copy-paste yaparım. ama iyi yaparım. yani yarı yolda bırakmam
  • tmm kardeş görüşelim.
    msn adresim
    chechenwarriors@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: adiyev

tmm kardeş görüşelim.
    msn adresim
    chechenwarriors@gmail.com

ekledim elimizden ne geliyosa yaparız. sonuçtan bunnun bana bi karşılığı yok. sen de daha fazlasını isteme.. millet beleşe hiçbişey yapmıyo. şükret
  • ARKADAŞIN AMACI DEREYİ GEÇMEKMİŞ. Bİ YERE REKLAM VERCEKMİŞ. SONRA ALDIĞI MODLARIN İŞİ BİTİYO. YANİ ARKADAŞ KENDİNE XXXXX ARIYO. DEREYİ GEÇTİKTEN SONRA İNSANLARI SALLIYO. CO-ADMİN YOKMUŞ BENİ ADMİN YAPTI. BUGÜN DE SİTEDEN AYRILACAĞIMI SÖYLEDİM. BANA ADAM MI YOK. GÜLE GÜLE DEDİ. HALA ADMİNLİĞİMİ ALMIŞ DEĞİL. SİTESİNİ BAŞINA YIKICAM HABERİ YOK. AMA ŞÜKÜR BİZ ÖYLE İNSANLAR DEĞİLİZ. YOLUN AÇIK OLSUN... MOD OLCAKLARIN DİKKATİNE.. KOMİK Bİ DURUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 10 Ağustos 2007; 11:28:40 >
  • demirkandemir kardeşim iyi dinle.
    Sen msnde bana herkes benim gibi diil ben paylaşım yaparım ama herkes ole beleşe paylaşım yapamaz dedin ben se ben beleşe de paylaşım yapacak birini bulurum dedim sense bunu beni kötülemek için BANA ADAMMI YOK a çevirdin.
    Ben sana güle güle demedim sen bi tavır yapıp gittin vede şimdi açtııım konua gelip işime mani oluosun.
    DEREYİ GEÇTİKTEN SONRA İNSANLARI SALLIYO demişsin ben sana öle bişey yapmadım sen bunu sadece kendi derdini bana yüleyip beni karalamay çalışıosun. Ben seni admin yaptım co admin rütbesi hala eklememiştim. bide çok marifetmiş gibi AMA ŞÜKÜR BİZ ÖYLE İNSANLAR DEĞİLİZ demişsin. sen insanları yanlış tanıosun ve içlerinden tek dürüst kendini goruosun. coğu insan dürüsttür ama senin gibi ben cok ii adamım die gecinmezler.bide beleşe kimse bişey yapmıo diosun. userler üye oldukları siteye genelde paylaşım yaparlarki sitenin büyümesinde katkıları olsun ve o site büyüdüünde moderatorum diebilsin. bu moderatorluk onların emeğinin bi karşılıı. bir çok site useleri sayesinde büyüyo. yhani benim kötü bi nietim olmadıını sende biliosun ama
    sitede sana uyum sağlayamayınca bunu kendine yediremeyip konu açıosun . olay bu . zatn senin mesajından sonra kimsenin mod olma gibi bi nieti olmıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adiyev -- 13 Ağustos 2007; 10:07:35 >

• tamam kardeşim herneyse boşverelim. o anlık tersime gelip ben de yanlış anlamış olabilirim. sorun bendeyse özür dilerim. boş şeyler bunlar. büyük ihtimalle o anlık sinirime denk gelmiştir. inan hiçbişey hatırlamıyorum. yolun açık olsun.. bunu sana o zaman da söylemiştim. umarım daha iyi yerlerde olursunuz. kendine iyi bak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.