Şimdi Ara

OYun sonu gelen itemler hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu itemlerin değerli olma ihtimalleri var mı ? Yoksa sadece belli bir seviyeye kadar mı düşebiliyor?Yada size bu güne kadar neler geldi ?

• millet arabasını satıyor o itemler için gerçi düşenler o kadar değerli değil kutulardan keyle açtıkların daha değerli takas da olabiliyor
  • En fazla 3-4 Keylik Myhtical Lone Druidin pandası,Pudgenin Maskı,weaverin wings i düştüğünü görmüştüm. Şu anda en değerli düşen itemlerden linanın arcana itemi sanırım. (12-16 Key arası olması lazım) Tabi bunlar çok az ihtimalle düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 13 Kasım 2013; 19:25:47 >
  • 3-4 keylik derken o olay nasıl oluyor? hiç bir bilgim yok bu konu hakkında
  • Her itemin bir değeri vardır. Yaygın(common) , Seyrek(uncommon) , Nadir(rare) , myhtical(efsanevi) , legendary (destansı) , (ancient) (kadim) (ben böyle bir item görmedim) , ölümsüz (immortal) , arcana (gizemli) diye. Bazı itemler var bunlar eskiden bir şekilde çıkmış artık çıkmayan ve gerçekten çok pahalı olanlar mesela
    Dragonclaw hook ; bu item önceden bir eventle kutu yardımıyla çıkıyordu ancak ne sana düşmesi ne de bir yerden çıkması şuan imkansız. O yüzden bu item de çok değerlidir sürekli fiyatı 60-100 key arasında değişir. Bu arada key demek kutunun acma yoludur ve bunlar 2.33 dolar gibi bir şey tanesi. Dragonclaw hook 70 key desek (şuan piyasayı bilmiyorum oyunu bıraktım) sen hesapla işte kaç para ediyor.

Mesela bazı itemler var çok çok değerli. Ursa'nın alpine set var mesela normalde değeri 2bin dolar falan sanırım böyle bir şeye denk geliyor. Bunun sebebi de zamanında valve nin bu seti çıkarıp itemleri common yapması ancak kimsenin almamasıyla Valve'nin gıcıklığına hepsini immortal yapıp store'dan kaldırmasıdır.
    Bir de unusual golden baby roshan var.

Onun da fiyatı 10bindolar civarı çünkü oyunda sadece 20-40 arası bir civarda var.

Şu sana söledim itemler dışında başka itemler de var ama en ünlüsü bunlar. Bu itemlr sana hiç bi yerde çıkmaz ve sana çıkabilcek en değerli item Arcana'dır. O da 15-20 key arası civarıdır ordan fiyatını hesapla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amagina

Her itemin bir değeri vardır. Yaygın(common) , Seyrek(uncommon) , Nadir(rare) , myhtical(efsanevi) , legendary (destansı) , (ancient) (kadim) (ben böyle bir item görmedim) , ölümsüz (immortal) , arcana (gizemli) diye. Bazı itemler var bunlar eskiden bir şekilde çıkmış artık çıkmayan ve gerçekten çok pahalı olanlar mesela
    Dragonclaw hook ; bu item önceden bir eventle kutu yardımıyla çıkıyordu ancak ne sana düşmesi ne de bir yerden çıkması şuan imkansız. O yüzden bu item de çok değerlidir sürekli fiyatı 60-100 key arasında değişir. Bu arada key demek kutunun acma yoludur ve bunlar 2.33 dolar gibi bir şey tanesi. Dragonclaw hook 70 key desek (şuan piyasayı bilmiyorum oyunu bıraktım) sen hesapla işte kaç para ediyor.

Mesela bazı itemler var çok çok değerli. Ursa'nın alpine set var mesela normalde değeri 2bin dolar falan sanırım böyle bir şeye denk geliyor. Bunun sebebi de zamanında valve nin bu seti çıkarıp itemleri common yapması ancak kimsenin almamasıyla Valve'nin gıcıklığına hepsini immortal yapıp store'dan kaldırmasıdır.
    Bir de unusual golden baby roshan var.

Onun da fiyatı 10bindolar civarı çünkü oyunda sadece 20-40 arası bir civarda var.

Şu sana söledim itemler dışında başka itemler de var ama en ünlüsü bunlar. Bu itemlr sana hiç bi yerde çıkmaz ve sana çıkabilcek en değerli item Arcana'dır. O da 15-20 key arası civarıdır ordan fiyatını hesapla.

Baya aydınlandım çok teşekkür ederim malum 1 haftadır oynuyorum sadece.Merakım çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  OYun sonu gelen itemler hk

fakirler bilmez

• geçende 38k$ ya legacy cour satılmıştı

bir de gbr nin tüm cyclerinin sırayla bulunduğu bir hesaba 300-400k$ teklifler verilmişti en son.

bana da oyundan arcana düşmüştü en değerli olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.