Bildirim
oyun sorunu. ltfn cvp yazın!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı şey banada oldu.Patchleri sitesinden indir... -
saol kanka ama pachlerimi yoksa k.e yi mi??. zaten k.e suan iniyo .seninki halloldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingphin -- 5 Kasım 2005, 3:01:26 > -
ben siteden indirdim kopyala yapıştır die içine kopyaladım.Sorun kalmamıştı.hey gidi günler hey.Acaba yenidenmi başlasam Ko ya? -
neyi kopyala yapıstır yaptın aga biraz daha acık konusurmusun istersen pm at. arkadaslar beklio 60 olcaz daha -
Als ich 6 jahre alt war, hatte ich ein KO char -
ne diosun yaaw dalga mı gecion oyun oynuyamıyom deli olcam zaten
-
Ja ja, du kannst machen.Ich muss schlafen .Auf wiedersehen! -
kurulumu 1264 versionundan yapmışsın sorun ondan 1299 client i indir kur sorun kalmıcak -
yani internet sitesinden mi indircem k.e yi? ( oyunu sildimde bastan patcheleri yaptım k.e yani 1299da bıraktım simdi iniyo öle olur mu? -
direk 1299 a kadar patchlenmiş olanı indircen 1264 ün üstüne kurarsan olmaz 1299 indircen 1303 e kadar upgrade etcek gircen oyuna -
update leri manual olarak yap daha kısa sürer ama sen biirsin direk 1299 patch li cilent i indirmen daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X