Şimdi Ara

Oyun Takas Başlığı [ANA KONU] (454. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.426
Cevap
154
Favori
445.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GameOver159

Arkadaşlar ben ilk defa Originden bir oyun takası yapıyorum.Bu işlem için hangi bilgiler verilmeli ve alınmalı söylerseniz sevinirim.

Oyun: Battlefield 1
    Takas : Fifa 17

İyi Formlar...

gizli soru alınmalı gizli soru olmadan ne şifre değiştirilir nede e posta değiştirilir tabniki hesaba girmek için e posta ve şifresini vermelidir gizli soru ile tüm bilgileri kendinize yaptıktan sonra gizli soruyuda değiştirin hesap tamamen sizin olur ekstra birşey yok diye biliyorum
  • Elimde steam gift olarak 2 adet Insurgency mevcut. İlgilenenler olursa takaslık veya uygun fiyattan satılık olarak değerlendirebilirim. PM ile iletişime geçebilirsiniz.

Edit : 2 oyunda takas edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Zbeedy -- 17 Ocak 2017; 20:25:45 >
  • Grid, Dirt 3, Dirt showdown yüklü steam hesabı,

crew, Assassin's Creed 3, far cry blood dragoon yüklü uplay hesabı,

Mass Effect 2, need for speed most wanted (2012), Medal of Honor Pacific Assault yüklü origin hesabı takaslik.

Genelde fps oyunu oynarım varsa elinizde oyun, eski de olur takaslayabiliriz
  • Deus Ex: Mankind Divided steam gift takaslıktır.
  • Don't Starve Together arıyorum. Takasla verecekler pm le ulaşabilir
  • Oyunlar takaslıktır.

Outlast (Steam Key)
    Dead Space™ 2 (Steam Humble Gift)
    Mass Effect™ 2 (Steam Humble Gift)
  • Merhaba , elimde sadece 1 oyun içeren Don't Starve Together gifti mevcut. Don't Starve Shipwrecked dlc gift ile takaslamak istiyorum. Mesaj atabilirsiniz
  • Arkadaşlar elinde Speedrunners olan varsa bana fiyatını özel mesaj ile bildirirse sevinirim.
  • Arkadaşlar konsol oyuncusuyum ama elite:dangerous oyniyıcam. steamımda oyun yok oynamayan varsa bana uygun fiyattan satabilirmi acaba ?
  • Elimde son 1 adet Chivalry: Medieval Warfare gift olarak vardır ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir
  • Plants vs Zombies Garden warfare 2 arıyorum. Takas olarak arma ve arma 2 serisi vereceğim DayZ mod dahil. verilecek keyler:

Arma: Gold Edition
    Arma Tactics

Arma 2
    Arma 2: Operation Arrowhead
    Arma 2: British Armed Forces
    Arma 2: Private Military Company
    Arma 2: DayZ Mod
    Arma 2: Army of the Czech Republic
  • uygun fiyatlı cs go gift arıyorum satılık. bilmeyen duymayan kalmasın :))
  • Aşağıdaki oyunlar, envanterimde gift veya ürün anahtarı olarak ayrı ayrı bulunmaktadır. Liste sürekli günceldir.

»GTA V«

»Rocket League«

»AK 47 Kırmızı Çizgi«

»Starbound«

»The Flame in the Flood«

»STYX Master of Shadows«

»The Escapits«

»Fallout New Vegas«

»Tercihen ödeme Garanti Bankası para havalesi olup, Ininal Kart para aktarımı, Steam Cüzdan Kodu veya item yoluyla da ödemeler alınır.

»Steam Cüzdanınızda hazır bulunan parayla alınabilecek oyunla veya istediğim bir oyunla takas düşünebiliriz.

Ya da envanterinizde eş değerde bir oyun bulunuyorsa onunla da takas edebiliriz.

»Hesaplarla ve Steam dışı ögelerle ilgilenmiyorum.

»Takas teklifi göndermek isterseniz:

Steam profilime de göz atmak isterseniz diye buraya bırakıyorum:http://steamcommunity.com/id/darkmallet/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]

Arkadaşlar Fırsatı Kaçıranlara Özel Bedava The Crew Uplay Hesap Dağıtıyorum.

Çok Çok Ufak Bir Şey Karşılığında

Almak İsteyenler Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK< -- 23 Ocak 2017; 17:38:49 >
  • battlefield 4 key arıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Oyun Takas Başlığı [ANA KONU]

Arkadaşlar Bedava The Crew Uplay Hesap Dağıtıyorum.

Çok Çok Ufak Bir Şey Karşılığında

Almak İsteyenler Pm

Dediği gibi küçük bir şey karşılığında sağolsun The Crew uplay hesap verdi.Bilginize...
  • Bende Dont Starve Together var envanterimde. Oyun takası yapacak olan var mı ? Tercihen cs go
  • Chivalry: Medieval Warfare elimde var. Rimworld, This War of Mine tarzı oyunlarla takas edebilirim.
  • Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/e0kvma

Resimdeki Listemden Herhangi bir oyun ile GRİM DAWN oyunu Takas Olunur.

• Takaslık , Watch dogs 2 Uplay keyi (kullanılmamıştır) kendi hesabınıza kullanabilirsiniz.

Takas istediğim oyun resident evil 7 key (hesap olmayacak yalnızca kullanılmamış key veya steam gift)
  • 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.