Bildirim
Oyun Takas Başlığı [ANA KONU] (471. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar elimde cod bops 4 hesabı var.Skyrim oyunuyla takas etmeyi düşünüyorum ilgilenen varsa pm atabilir -
Lightmatter için %25 indirim kuponu gelmiş. İsteyene arkadaşa verebilirim. -
Arkadaşlar nintendo switch hesabıyla steam hesabımı takaslamak istiyorum. Çok oyun var o yüzden linkimi bırakıyorum. (135 tane) Hesabıma profilimden de bakabilirsiniz ilana koydum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
VERDUN OYUNU VAR 3 ADET TAKASLIK -
-
Bundle'dan
Warhammer 40,000: Kill Team,
Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition ve
Legacy of Dorn: Herald of Oblivion
steam keyleri mevcut. Yine steam olmak üzere takasa açıktır. -
. -
Takaslık golf with your friends RU/CIS region locked humble bundle steam gift linki mevcuttur. -
fallout 76 da 12 aylık 1st editon için %99 indirim kuponum vardır. takas ile aktarılabilyor. uygun önerileriniz olursa tekliflerinizi bekliyorum. normalde 539 lira. steam kuponudur. ben 200 lira civarı düşünüyorum. teklif olarak oyun takas yada direk nakit.
-
Elimde 1 adet death stranding hesabı var email ile veriyorum sırf bu oyun için açmıştım aldıktan sonra şifrelerini değiştirebilirsiniz istediğim bir oyunla tasak a varım yada 200 tlden satıcam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
epic hesabımda mevcut olan oyunlar
ac odyssey
ac origin
fc:new dawn
rdr2 arıyorum 1 haftada oyunun hikaye modunu bitirmek için. -
Merhaba 3 yıldır ps4 kullandığım için daha once kullandığım steam hesabına hiç bakmamıstım bugün baktığımda içindeki csgo kutuların fiyatları çok artmış satıp bakiye olarak kullanacağım istediğiniz oyunları size indirimli olarak satabilirim hediye olarak göndererek yalnız 15 gün beklemem gerekiyormus sanırım bu sorunun çözümü varsa şimdi de size indirimli oyun alabilirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TROPICO 6 - EL PREZ EDITION (EU) key var elimde humble choice'dan gelen (Turkiye'den aktif edilemiyor), TR ya da RoW/US key ile takas etmek istiyorum. PM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 5 Ekim 2020; 18:21:35 > -
mafia 1 remastered var satılık veya takas
-
Epicte AC Odyssey var crysis ile takas yapabilirim.
-
Ac valhalla keyi ve marvels avengers keyi var ikisine karşılık cod cold war ile takas yapabilirim -
Steam envanterimde bulunan "Call of Juarez: Bound in Blood" ve "L.A. Noire" adlı iki oyuna karşılık GTA IV oyununu takaslamak istiyorum.
-
bu kuponlara ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=386188186&token=GhApQg4M
-
Elimde marvels midnight suns kodu mevcut, Uncharted ile takaslamak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X