Şimdi Ara

oyun takılma sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold Death

bu sistemin dediğin oyunları açması bile iyi bir şey, o ekran kartı ve işlemci vasatın vasatı.

sana katılmıyorum dostum ekran kartı tamam işlemci kötü değil okadar ahım şahım iyi olmasada vasatın altındada değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqeWp -- 18 Aralık 2011; 1:04:14 >
  • O ekran kartı anca Low'da oyun açar ondada ne derce zevk alınır.Pc'ni Casper gibi markalardan aldın galiba.O berbat ekran kartı için o kadar para verdiniz kasaya gidin Toplama alın
    Ekran kartı içinde 5770 alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled_

quote:

Orijinalden alıntı: takasoyun

vallahi şuan canım çok sıkkın kazık yedim galiba olsun sağlık olsun ama şimdi işlemci ile ekran kartını değiştirirsem düzelir dimi?

Sistemi kaça aldın? Kazık yedim diyorsunda bu arada işlemcin çift çekirdek mi?

evet çift çekirdek 1.200tl'ye aldım sadece kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takasoyun -- 18 Aralık 2011; 1:02:49 >
  • quote:

quote:

quote:

vallahi şuan canım çok sıkkın kazık yedim galiba olsun sağlık olsun ama şimdi işlemci ile ekran kartını değiştirirsem düzelir dimi?

Kazık diye düşünmeyin pc piyasasında herkeze oluyor bu sadece şuanlık ekran kartını değiştirin yeticektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IReaLCaRizMaI

quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

bu sistemin dediğin oyunları açması bile iyi bir şey, o ekran kartı ve işlemci vasatın vasatı.

sana katılmıyorum dostum ekran kartı tamam işlemci kötü değil okadar ahım şahım iyi olmasada vasatın altındada değil.

hiç yaa bu işlemciye nasıl kotu denır ekran kartı kotu ama gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

O ekran kartı anca Low'da oyun açar ondada ne derce zevk alınır.Pc'ni Casper gibi markalardan aldın galiba.O berbat ekran kartı için o kadar para verdiniz kasaya gidin Toplama alın

bilgisayarımın markası casper :) adama o kadarda sordum oyun oynicam diye :)
  • quote:

quote:

O ekran kartı anca Low'da oyun açar ondada ne derce zevk alınır.Pc'ni Casper gibi markalardan aldın galiba.O berbat ekran kartı için o kadar para verdiniz kasaya gidin Toplama alın

Arkadaşımdan biliyorum.Şimdi yeni ekran kartı arıyor oda.Seninle aynı kasaya sahip İyi araştırın edin Kasanızı kendiniz toplayın bence
  • 1 gb nvidia işimi görür herhalde
  • quote:

quote:

Foruma üye birine hiç yakıştıramadım casper pc almayı.
    Ekran kartı istersen 50GB olsun hiçbirşey değiştirmez önemli olan modelidir. Hafızanın bir anlamı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 18 Aralık 2011; 11:46:44 >
  • quote:

kardeş seni rencide etmek için söylemiyoruz.bizimde kazıklandığımız zamanlar oldu.sonradan akıllandık.kendimiz topladık bilgisayarlarımızı. ayrıca ekran kartının kalitesini 2gb,1gb v.s bellek boyutu göstermez.öncelikle oyun için 256 bit ekran kartı almalısın bunu kesinlikle unutma(sözüm kaliteli ekran kartları için geçerli) almadan öncede bütçeni belirle pc özelliklerinin bütün ayrntılarını yaz. istersen buraya yaz yada yeni bi konu aç.ama mutlaka forumda fikir edin gidip marketteki satış temsilcisinin -abi bak bu çok kral üründür sana bu ekran kartını satalım demesine aldanma.burada sayfa paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama değilse bi site paylaşırım bütün ekran kartları mevcut hepsinin kıyaslaması var.

• quote:

quote:

quote:

Güzel kardeşim ben sistemi 600 TL'ye topladım evet biraz kazık yemişsin o fiyata en az 256 bitlik ekran kartı almalıydın hemen hemen aynı sistem bu arada aynı ekran kartı bende var ama donma sorunu neden yok bende onuda anlamadım galiba işlemcinde sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled_ -- 18 Aralık 2011; 12:39:23 >

• arkadaslar size çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için
  • Arkadaşlar bende casper dan Aldım kardeşimin oyun merakı yuzunden evkura gıtme durumunda kaldık e ne yapacaksın cepte para yok adam verıyor sonra odersın dıyor bızde yemısız kazık ama durumu cozdum ekran kartı ne ıslemcıye uygun ne anakarta ıslemcının hızına yetısmeye calısıyor bu seferde ıslemcı darbogaz yapıyor takılmalar meydana gelıyor anakart kotu ama ıslemcı fevkılade bır ıslemcı hıc bır sıkıntım olmadı fakat ekran kartı baya bır sıkıntı bendekı sıstemı de sıze acıklıyayım ekran kartı onerılerınız beklıyorum arkadaslar..

Atı radeon 6350 HD series
    İntel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30 Ghz
    2 adet Nanya Technology 4096 MBytes DDR3 Ram
    500GB HDD
    PEGATRON IPXSB-H61 ANAKART
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.