Ayrıca Traffic rush Stun biker Trainyard Doodle god-Devil Gamebox
İyi alternatiflerdir...
Benimde size önereceklerim.
1. MyGirl 2.Fruit Ninja 3. Cut the rope 4.Real Racing 2 5. Gangstar MV
Arkadaşlar oyunları nasıl kuruyorsunuz ipodunuza? iPoddan mı indirmemiz gerekiyor yoksa bilgisayardan indirip iPoda mı atmamız lazım? Kaç saattir uğraşıyorum bir türlü halledemedim şu işi
Jailbreak yaptım, 4.2.1 versiyonu var. Installous ve cydia programları yüklü.
quote:
Orijinalden alıntı: utkuakın
Arkadaşlar oyunları nasıl kuruyorsunuz ipodunuza? iPoddan mı indirmemiz gerekiyor yoksa bilgisayardan indirip iPoda mı atmamız lazım? Kaç saattir uğraşıyorum bir türlü halledemedim şu işi
Appsync cydiadan indir, appstore üyeliği al devamını söyleyeceğim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
quote:
Orijinalden alıntı: utkuakın
Dostum hallettim appsync'yi yükleyince, çok sağol
Temel ilkedir
yüksek grafikli oyunlar bir müddet sonra sıktı beni o yüzden küçük ama çok zevkli oyunlarımı yazayım şahsen
Farm Break Fruit Ninja Stenches Trenches Gun Bros Run Like Hell Plants vs Zombies Doodle Jump Monopoly Stardunk
tavsiye ediyorum. Oynadıkca oynayasın gelecek oyunlar
tşkler.
Tiny Wings kesinlikle denenmesi yeni keşfettiğim bir oyun :)
Grand Thef Auto:China Town Wars
Angry Birds çok fena sarıyor.
2 oyun size.. 1-Anno1777, download gerektirmeden tarayıcınızdan(internet explorer, chrome, firefox) direk olarak oynayabileceğiniz, gerçek dünyadan simüle edilmiş bir yaşam oyunudur. Oyun 17. yüzyılda geçmektedir. Oyunda şirket açabilir, ülke yöneticisi olabilir ya da imparatorluk kurabilirsiniz. Oyunun en dikkat çekici özelliği, oyunda kazandığınız paraları gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Yani sanal dünyada elde ettiğiniz finansal başarılar gerçek dünyanıza da yansımış oluyor. Kayıt linki:http://www.anno1777.com/index.php?i=325138 2-MarketGlory, download gerektirmeden tarayıcınızdan(internet explorer, chrome, firefox) direk olarak oynayabileceğiniz, gerçek dünyadan simüle edilmiş bir yaşam oyunudur.Anno1777e çok benzer.. Kayıt linki :http://marketglory.com/register/CassTheAngel 2sini birden oynayıp güzel paralar kazananlar var.. şiddetle tavsiye ederim..
Bu oyun gerçek dünyanın sanal hali. Ülkeler aynı. Oyuna biz vatandaş olarak başlıyoruz şirket iş antreman vs. kendimizi ekonomik ve askeri alanda güçlendiriyoruz. Siyasi Parti kurabiliyoruz. Kendi gazetemizi açıp halka yayın yapabiliyoruz. Ülkemiz için savaşlara katılıyoruz . Seçimlere katılabiliyoruz. Başkanlık ve milletvekili olmak için aday bile olabiliyoruz başkanlık ve milletvekilliği için.. Kısacası güzel bir oyun . Tavsiye ederim..