Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
2
Favori
76.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim alet 1gb ram. 256 mb nvidia geforce fx 5500 ekran kartı 2.0 ghz intel pentium IV işlemci.1-2 sonra yeni bilgisayar (laptop belki) almayı düşünüyoruz. O zamana kadar beni oyalayacak online oyun varmıdır? mmorpg hastasıyım. Daha önce Perfect world oynuyordum fakat salaklık edip sildim.Keşke silmeseydim. Diğer oyunlardan aynı tadı alamıyorum. Bilgisayar 4-5 sene öncesinin oyunlarını bile çalıştırmıyor.
  • Okcuyla oynamaktan zevk alabilecegim bir oyun söylermisiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

tamam 2 sinede deniycem yani oyun olarak knight a benzesin isitoyrum.ama tabiki o kadarda bozulmasın oyun.eski knight gibisi varmıydı ya?bide bu 12sky ile karahanın farkı ne karahan türk versiyonuysa aynı olması gerekmiyor mu bi fark yoksa karahan ı seçmeme mantıklı olmaz mı?önce shaiya y deniycem biraz araştırdım güzel diyorlar fikirlerinizi alabilirmiyim?

arkadaşım bence rohan:blood feud oyna gerçekten güzel oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

quote:

tamam 2 sinede deniycem yani oyun olarak knight a benzesin isitoyrum.ama tabiki o kadarda bozulmasın oyun.eski knight gibisi varmıydı ya?bide bu 12sky ile karahanın farkı ne karahan türk versiyonuysa aynı olması gerekmiyor mu bi fark yoksa karahan ı seçmeme mantıklı olmaz mı?önce shaiya y deniycem biraz araştırdım güzel diyorlar fikirlerinizi alabilirmiyim?

oyun hakkında bilgi ver biraz tanıtım yap knight gibi bir pvp arıyorum.ayrıca oyunun özellikleri nasıl?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaaki

quote:

oyun hakkında bilgi ver biraz tanıtım yap knight gibi bir pvp arıyorum.ayrıca oyunun özellikleri nasıl?

şurda karakterler var
    http://forum.donanimhaber.com/m_9825719/tm.htm
    pvp sistemide 30 lvl olduktan sonra istedigin kişiyle dövüşüyon arkadaşım işte :D

• Bir süre yoktum, cevaplamalara devam.

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

Okcuyla oynamaktan zevk alabilecegim bir oyun söylermisiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Cabal Online

@iwanthidan
    CTRL+F: Birkaç Netbook veya Kötü Bilgisayar dostu oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bir süre yoktum, cevaplamalara devam.

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

Okcuyla oynamaktan zevk alabilecegim bir oyun söylermisiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Cabal Online

@iwanthidan
    CTRL+F: Birkaç Netbook veya Kötü Bilgisayar dostu oyunlar

teşekkür ederim online oyun kastetmiştim. Cabal olabilir :)

bir sorum daha var Cabal bildigim kadarıyla uzun bir süredir var.Ben oyuna yeni başladıgım zaman fazla geç kalmış olmazmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Arkadaşlar ben grafiği, animasyonu, efektleri iyi bir mmorpg arıyorum. Mesela adamın hareketleri takoz gibi olmasın bu beni zamanla oyundan soğutuyor. Cabal Online'yi denedim ama onda da çok quest var ve haliyle bir zaman sonra sıkılıp bıraktık. Aşağıda yazdığım oyunları denedim hepsinde karakter hareketleri oyundan soğutuyor insanı...

Perfect World
    Shaiya
    Rappelz
    Sun Online

Bu oyunları denedim hepsinin de karakter hareketleri takoz gibi bir Martial Empires'i sevdim ona da sistemim yetmiyor ve çok kasıyor. Bana hangi oyunları önerebilirsiniz bu kastettiğim şekilde? Biliyorum biraz garip ama bu duruma fena taktım:) (Knight, Silkroad, Metin 2 gibi yaş kitlesi düşük oyunlar önermezseniz sevinirim.)

sanada aynını öneririm lost saga yı dene . öyle kolay deil adam kesmek

Lost Saga'nın hem grafikleri kötü hemde bots gibi yani benim istediğim türden değil mesela martial empires gibi bir oyun arıyorum karakterin animasyonları düzgün olacak

• Lost saga anime oyunu zaten. Ayrıca efektleri de gayet güzel. Oynamadan yorum yapmazsan sevinirim.
  • Soul of the Ultimate Nation nasıl bir oyun? Oynayan, beyenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Soul of the Ultimate Nation nasıl bir oyun? Oynayan, beyenen var mı?

Questlerle dolu PvPsi zevksiz bir oyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Soul of the Ultimate Nation nasıl bir oyun? Oynayan, beyenen var mı?

Questlerle dolu PvPsi zevksiz bir oyun.

teşekkürler. peki cabal, rf online tarzı bir oyun önerebilirmisiniz?
  • kaliteli grafikleri olan online oyun tavsiyesi istiyorum(Sun ve Aion haricinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 11 Ağustos 2010; 3:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

İyi grafikli online oyun tavsiyesi istiyorum(Sun ve Aion haricinde)

Martial Empires ve çıkalı uzun süre olmasına rağmen hâla Cabal.

@Özgür Can
    Hangi yönüne benzer?
  • quote:

Hangi yönüne benzer?

böyle teknolojik ögeleri olan (caba'ldaki kaykay, motor ve şeyler gibi) yada robotlar felan kontrol edebildiğimiz (rf'deki gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 11 Ağustos 2010; 9:40:52 >
  • Sun u neden beğenmedin anlayamıyorum. Şu anda bir çok oyundan bile daha kaliteli...Zaten oyun queste dayalı 3-5 quest yapsan level atlıyorsun. Zaten basit questler.
  • street fighter tarzı oyun ariyorum online bi ara vardi oynamıstım su ana bulamıyorum
  • kilic ve silah olmayan oyun ariyorum....
  • eğer sorumuzu buraya yazarsak daha hızlı cevap alabileceğimiz söylendiydi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

eğer sorumuzu buraya yazarsak daha hızlı cevap alabileceğimiz söylendiydi ama...

Gerçekten çok açık yazmışsın aradığın şeyi.
    "kilic ve silah olmayan oyun ariyorum...." bu nedir arkadaş ya?
    Aradığın türü yaz. Silahsız, kılıçsız oyun olarak bırakma. Yarış oyunu var, futbol oyunu var, dans oyunu var, dövüş oyunu var. Var da var. Sonra cevaplarım şimdi yatıyorum.

@exampleGM
    Sorunu diğer konuda cevaplamışlardı ama Rumble Fighter var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 12 Ağustos 2010; 6:45:50 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.