Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
2
Favori
76.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parti sistemi ve pvp si sağlam olan,(Vindictus gibi yetenek gerektin bir oyun varsa öncelik) Arkadaşlarımla oynarken keyif alabileceğim bir mmorpg arıyorum.Grafikleri çizgi film gibi olmazsa iyi olur.
  • Belki bilmediğim bir şeyler vardır.Bana farklı oyunlar önerebilir misiniz ? Yalnız dikkat çekmem de yarar var.Birbirinin kopyası 1-2-3 / 1-2-3 tuşlarına abandığımız oyunlardan bahsetmiyorum.Şuanda piyasada ki oyunların %97 si çöp benim için hepsi aynı mantıkdan oluşuyor.Farklı derken ultima online, voyage century online veya KwonHo gibi orjinal fikirler arıyorum :)
  • ben efsane ejderhalar mirası (dwar) oynuyorum gayet iyi, tavsiye ederim...
  • yarın gece 1 de diablo 3'e başlıyorum ama yinede bazı arkadaşların söyledikleri gibi UO ya benzeyen, özellikle craft sistemi olarak benzeyen bir oyun öneriniz olursa bekliyorum :)
  • arkadaşlar bir kaç yıldır mmorpg oynuyorum aslında vakit geçirmek için ama artık hiçbirisiyle vakit geçmiyor, ben Archer, Okçu sınıfı kaliteli bir oyun arıyorum grafikler ortalama olsa yeter bana önerebileceğiniz oyunları bekliyorum teşekkürler.

Cabal online bir kaç yıldır oynuyorum her class'la yüksek seviyelere geldim ve artık bıktım, her şeyini biliyorum oyunun Cabal online dışında önerirseniz iyi olur :)
  • Garafik mi istiyarsunuz ? grafik mükemmel, eminim bu grafikleri hiç bir oyunda görememişsinizdir!

Farklılık mı istiyorsunuz ? böyle bir PVP mantığını hiç bir oyunda gördüğünüzü sanmam!

Beceri mi istiyorsunuz ? bu oyunu oynasığınızda nekadar becerikli olduğunuzu yada olabileceğinizi anlarsınız!

Sürekli PVP yapabilmek mi istiyorsunuz ? öyle saatlerce beklemeye gerek yok, nezaman canın PVP istedi mini game var!

Kalabalık PVP mi istiyorsun ? Kale savaşları, PVP ye açık haritalar yığınla!

PVE mi istiyorsun istemediğin kadar dungeon var!

Oynadığınızda işte bu diyebileceğin bir oyunmu istiyorsunuz

Age Of Conan

Not: Hem Rage hemde Fury serverlerinde karakter açın, her iki serverin farklılıkları var. Mesela Rage de sağda solda guardlar yok, rahat rahat PVP yapabiliyorsunuz. Ayrıca PVP LVL i yüksek fazla kişi yok ve saat 18:00 den sonra mini game sıkıntısı yok, sabahları mini game olmayabilir. Ama Fury kalabalık olduğu içinsürekli mini game ve raid ler olur, tabii kale savaşlarıda. Ben Rage deyim çünkü akşamdan akşama oynayan guruptayım bu yüzden sürekli mini game yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 21 Mayıs 2012; 16:57:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Belki bilmediğim bir şeyler vardır.Bana farklı oyunlar önerebilir misiniz ? Yalnız dikkat çekmem de yarar var.Birbirinin kopyası 1-2-3 / 1-2-3 tuşlarına abandığımız oyunlardan bahsetmiyorum.Şuanda piyasada ki oyunların %97 si çöp benim için hepsi aynı mantıkdan oluşuyor.Farklı derken ultima online, voyage century online veya KwonHo gibi orjinal fikirler arıyorum :)

Denedin mi, hoşuna gider mi bilmiyorum ama bi süre hoş vakit geçirtir :)

http://machinarium.net/demo/

• Dostlar Yanlış anlamayın ben bir sürü oyun denedim ama Silkroad Kadar iyi Grafikleri olan - İyi PvP yapılan - Kasması Sabır isteyen - Silahları olsun Her türlü Knight online den daha iyi olan bir oyun dururken tavsiyelerinize şaşıyorum.

Silkroad Wowdan sonra en iyi online oyun secildi defalarca.

Bilinen aksine Knight Online sadece oyuncu sayısından dolayı 2. seciliyor Kalite acısından boy boy geride.

Ben Knight oynamış biri olarak grafıklerinin rezalet oldgunu dusunuyorum.

OYNAMIS arkadaslar Ya Kasamadıgı icin sıkılmıştır yada gerekli emek vermemiştir.

Oynamayan herkesin Oynamasını şiddetle tavsiye ederim.

İsterseniz ilk bi private server deneyin ve iyi bi karaktere sahip olunca neler yapabilceginizi görün daha sonra normal silkroad deneyin

• Beyler oynamadığım oyun kalmadı hep beraber oynayabileceğimiz bir oyun söyleyin 5-6 kişi oynayalım . En iyi olsa bile tek başına insan sıkılıp bırakıyor
  • kesinlikle bende bir ortam yapabiliceğim oyun arıyorum, burada çoğunluğun oynadığı bir oyun olsun
  • fallen earth güzele benziyor şimdilik
  • Forsaken World
  • "Yeni" , grafikleri güzel , karakterleri kaliteli ve ücretsiz bir online oyun arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87C36FFD1 -- 30 Mayıs 2012; 17:36:59 >
  • Arctic Combat 11 Haziranda betası başlıyormuş.Mars Online de yine haziranın ortalarında başlayacak.Crime Craft Türkiye de güzel oyun.Piyasada bir sürü güzel oyun mevcut.Nasıl kafanıza göre bir oyun bulamıyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Arctic Combat 11 Haziranda betası başlıyormuş.Mars Online de yine haziranın ortalarında başlayacak.Crime Craft Türkiye de güzel oyun.Piyasada bir sürü güzel oyun mevcut.Nasıl kafanıza göre bir oyun bulamıyorsunuz anlamıyorum.

Şu anda oynayabileceğim mmorpg var mı?
    2011-2012'de çıkmış, pve, pvp'den zevk alabileceğim, para verenin fakiri ezmediği, ırk savaşı,pet olan classları bol olan bir oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Arctic Combat 11 Haziranda betası başlıyormuş.Mars Online de yine haziranın ortalarında başlayacak.Crime Craft Türkiye de güzel oyun.Piyasada bir sürü güzel oyun mevcut.Nasıl kafanıza göre bir oyun bulamıyorsunuz anlamıyorum.

Şu anda oynayabileceğim mmorpg var mı?
    2011-2012'de çıkmış, pve, pvp'den zevk alabileceğim, para verenin fakiri ezmediği, ırk savaşı,pet olan classları bol olan bir oyun?

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm

Listeyi incele kafana göre oyun bulursun.Çok özellik istiyorsun bu özellikler için bence paraya kıyman lazım.

• 1-Mafia II
    2-Mafia II
    3-Mafia II
    4-Mafia II
    5-Mafia II
  • Türkiyeden böle güzel ve mantık istiyen bi oyunu oynıyabilcek varmıdır acaba(olsa olsa 100 kişiyi aşmaz 70 milyondan)
  • selam arkadaşlar bende beraberce oynayabileceğimiz bi oyun arıyorum tek başıma bi oyun beğenip başlarsam oyunda kendimi çok yalnız hissediyorum , (beraberce oynayacağımız daha çok mmorpg tarzı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

selam arkadaşlar bende beraberce oynayabileceğimiz bi oyun arıyorum tek başıma bi oyun beğenip başlarsam oyunda kendimi çok yalnız hissediyorum , (beraberce oynayacağımız daha çok mmorpg tarzı)

Gel lol e :D nordic teyım galatyus ekle benı yala benı ;)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.