Şimdi Ara

Oyun tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stratejiden ve online oyunlardan hiç anlamama rağmen nedense acayip şekilde online oyun oynamak istedi canım. Nasıl bir oyun aradığımı da bilmiyorum. (Clash of clans oynuyorum(5.seviye beld.) ama inşaat vs beklerken sıkılıyorum 2. oyuncu arayış içindeyim). Ekip olacak birlikte düşmanlara saldırabilecek strateji yada rol yapma oyunları da olur. Önerilere açığım her türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: okan350

Stratejiden ve online oyunlardan hiç anlamama rağmen nedense acayip şekilde online oyun oynamak istedi canım. Nasıl bir oyun aradığımı da bilmiyorum. (Clash of clans oynuyorum(5.seviye beld.) ama inşaat vs beklerken sıkılıyorum 2. oyuncu arayış içindeyim). Ekip olacak birlikte düşmanlara saldırabilecek strateji yada rol yapma oyunları da olur. Önerilere açığım her türlü.

https://forum.donanimhaber.com/m_117137835/tm.htm bu konuya bakmanı tavsiye ederim ben oynuyorum ve çok zevk alıyorum yenı oyunculara karşıda cok yardımcı bır ortam var eger oynamayı dusunursen ıkımızede yardımcı olmak adını benım ref lınkımden yanı burdan :https://www.erevollution.com/tr/register/47035 kayıt olabılırsın gelıncede pm at yardımcı olurum

• AeroDynamic34 kullanıcısına yanıt
    olur bir deneyelim devam etmezsem bile en azından size ref katkısı sağlamış oluruz :)
  • Beyler browser üzerinden oynanılıyor yeni buldum oyunu hepinizi beklerim oynucak olan arkadaşlar eklesin beni oyun linki :loa2.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ql4x

Beyler browser üzerinden oynanılıyor yeni buldum oyunu hepinizi beklerim oynucak olan arkadaşlar eklesin beni oyun linki :loa2.com

legend online benziyor galiba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.