Şimdi Ara

Oyun Uptade Etmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede olmuyo update
  • harbi ilk önce silkroadin sitesine tikladim sonra bidaha launcher a tikladim update ediyo

edit: acaip yavaş yüklüyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 26 Ağustos 2008; 12:01:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

harbi ilk önce silkroadin sitesine tikladim sonra bidaha launcher a tikladim update ediyo

edit: acaip yavaş yüklüyo...

Evet Kesinlikle Bunu Yapın
  • ben yaptım gene olmadı
  • Aslında çok üzüldügüm bi durum var.Hiçmi kafanız çalışmıyor.Buraya yazana kadar yapıcagınız herşeyi deneyin.Mutlaka olucaktır.
  • cod4 hatasi verdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Aslında çok üzüldügüm bi durum var.Hiçmi kafanız çalışmıyor.Buraya yazana kadar yapıcagınız herşeyi deneyin.Mutlaka olucaktır.

Silkroad ın sitesini açtım joymaxı sitesini açtım PC ye res bile attım daha ne yapıyım
  • yihuuu basladı update etmeye
  • Yokmu Bi yolu olan
  • NO PANİC SRONUN KENDİ SİTESİNDE MANUEL PATCH VAR
  • 12:14 itibar ile up başladı
  • Arkadaşlar upTade Olmuyorsa Hem Gir Çık yapın yani Launcheri açın eğer açılmıyorsa Exit diyip yeniden deneyin Bıkmayın ben öyle yaptım oldu
  • quote:

Aslında çok üzüldügüm bi durum var.Hiçmi kafanız çalışmıyor.Buraya yazana kadar yapıcagınız herşeyi deneyin.Mutlaka olucaktır.

demek ki sıra dışı bi durum var. kendini çok akıllı sanıyon sen
  • Bende de update yapmıyor.Delireceğim.Bilgisayarı anca düzelttim ama şimdi de oyun update etmiyor!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuckMyHand

Arkadaşlar upTade Olmuyorsa Hem Gir Çık yapın yani Launcheri açın eğer açılmıyorsa Exit diyip yeniden deneyin Bıkmayın ben öyle yaptım oldu

40 ıncı deneyişim hala olmadı
  • oleyy be uptade oluyoo
  • ARkadaşlarrr bende oldu şimdi sitesinden indirceksinizz bakın loginden girin siteye sonra indirme yerinde o patch var indirin ben oynuyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: romnthief

quote:

demek ki sıra dışı bi durum var. kendini çok akıllı sanıyon sen

www.silkroadonline.com a girip Login olun

http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp

Burada linkte Manual Update yi tıklayın.

Not : Ben kendimi çok akıllı sanıyorum ne yapıyım.

• nasıl indirdin onu? tıkladım manuel pache hemen doldu ama oyun açılmadı? acaba patchte bi sorun mu var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.