Şimdi Ara

Oyun ve Müzik için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyun ve Müzik için bir kulaklık alacağım ama ne alacağıma karar veremedim.

(Belirteyim fiyat o kadar önemli değil.Ama kalite,dayanıklılık ve seslerin oyunda falan seslerin çok net duyulması önemlidir.Şimdiden herkese teşekkürler)

şimdi ben size kendi belirlediğim seçenekleri sunayım =

1.seçenekSENNHEISER PC 350 Binaural Oyun Kulaklığı
     Oyun ve Müzik için...

2.seçenekSTEELSERIES 7H 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık USB
     Oyun ve Müzik için...

3.seçenekLOGITECH G35
     Oyun ve Müzik için...

4.seçenekROCCAT Kave Solid 5.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık
     Oyun ve Müzik için...

5.seçenekPLANTRONICS Gamecom 777
     Oyun ve Müzik için...

Sizce bunların içinden en pahalılarından birisini alsam fiyatının hakkını verir mi ?
    lütfen kullanan arkadaşlarda görüşleri belirtsin( - ve + yönlerini )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buymoney -- 12 Haziran 2011; 22:25:48 >

• Logitech'i tavsiye ederim hocam.Pahalı fiyatı senin fikrini değiştirmesin,hakkını vereceğinden emin olabilirsin.Yinede kullanıcı yorumlarını incelemende fayda var.
  • Roccat ve SENNHEISER için iyi ses kartlarına ihtiyacın var. Onun haricinde Gamecom alırsan hiç pişman olmazsın. Geçen bir arkadaşım aldı, ondan beri öneriyorum herkese, alan kişilerde hep memnun oluyorlar. Çok iyi bir f/p ürünü. G35'e gelirsek ses kalitesi olarak gerçekten güzel bir kulaklık. Uzun süre kullandığım bir kulaklık; ama ses seviyesi gerçekten çok kısık. Yani sesi sonuna kadar bile açsanız yeterli olmuyor, helede müzik dinlemek için kullanacaksanız. Razer Megalodon kullanıyorum, gerçekten tavsiye ederim çok güzel bir ürün. Gerek ses kalitesi, gerek seviyesi olsun her açıdan çok güzel ve çok çok rahat bir ürün.
  • http://www.gameekstra.com/Logitech-G35-Gaming-Headset-981-000117-71-Dolby-Kulaklik,PR-431.html

g35 muhtesem oyunda muzıkte herşeyde super ses kartlı olmasıda avantaj

kave de süper ama ses kartı alman lazm ayrıca
  • Sennheiser PC350-360 ya da PC333D alabiliyorsanız gerisi yalan. (İyi bir ses kartınız olduğunu varsayıyorum.)
    Ses kartınız yoksa G35 iyi tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Sennheiser PC350-360 ya da PC333D alabiliyorsanız gerisi yalan. (İyi bir ses kartınız olduğunu varsayıyorum.)
    Ses kartınız yoksa G35 iyi tercih.

Aynen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.