Şimdi Ara

Oyun ve Müzik için Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi topladık aylar geçti bir kulaklık alamadım. Nedeni çok basit hiçbir şey bilmiyorum taleplerim ektedir. İlgililere teşekkür ederim.

1- Terlemeler karşı kumaş petleri olan kafayı yormayan.

2- Sesi çok kısık çıkan birisi olarak hafif sesleri alan mikrofonu olan.

3-Genellikle MMORPG ve Hikaye tabanlı oyun oynayıp müzik dinlerken FPS türünde ses kasabilme imkanı olan 7.1 teknolojili.

4- Bütçe kısıtı dolayısı ile kablolu kulaklıklar daha uygun olacak diye düşünüyorum..

Bütçe olarak daha ekran kartı fiyatları düşmeden 6600 XT içeren sistemi 25 bin civarına topladım uzun süre kullanırım diye kendimi avutuyorum söyle 4-5 sene gideri var denilebilecek bir kulaklık için kendimi biraz daha zorlayabilirim 250'den başlar 750'e kadar gider diye düşünüyorum.

Bu arada eğer kalitede sorun olmayacak ise hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanım imkanı veren bir kulaklıkta olabilir.

Ayrıca mikrofonu olmayıp harici bir mikrofon önerebilir iseniz buna da açığım bütçeye eklemeler yapılabilir.

Merak edeler için sistemim;

İşlemci AMD Ryzen5 5600X

Ekran kartı AsRock Radeon RX6600XT Phantom Gaming D 8GB OC

Anakart MSI B550 A Pro DDR4

Ram Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V RGB

SSD Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD

PSU High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Modüler

Soğutucu Scythe Fuma 2 SCFM-2000 2x120mm CPU Hava Soğutucu

Kasa PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB TEMPERED GLASS (PHEC400ATG_DBK01) Mid-Tower

Kasa Ek Fanlar Xigmatek EN42128 GALAXY II PRO 120mm ARGB Fan (3 lü Paket,Panel + Fan Kontrolcülü)

Monitör Gigabyte M27F 27" 1MS 144Hz 1MS FreeSync FHD IPS KVM

Hoparlör Rampage Rms-G8 2+1 25W Bluetooth+Usb-Sd-Fm Rainbow Siyah Led Işık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bearchero27 -- 4 Temmuz 2022; 13:38:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.